• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. april 2009 - SEAT

Ibiza og Cupra i sportstøj

Med 150 hk i en Ibiza og 240 hk i en Cupra, viser SEAT sportslige takter

Cupra-interiøret lugter langt væk af fart og køreglæde. Cupra-interiøret lugter langt væk af fart og køreglæde.

SEAT / Bilpriser.dk
Hidsige modeller i Barcelona
SEAT har valgt Barcelona Motor Show som anledning til at vise et par hidsige sportsmodeller frem: SEAT Ibiza FR 1.4 TSI og SEAT Cupra 2.0 TSI. Førstnævnte har ikke færre end 150 hk, mens Cupra'en med sine 240 hk først topper ved 247 km/t. Med syv DSG-gear er der vist dømt spansk legestue...

Mere intens køreoplevelse

SEAT Ibiza FR har som nævnt en motor med 150 hk, 10 hk mere end VW-koncernen normalt hiver ud af deres 1,4-liters TSI-motor, og den skulle udmærke sig ved større elasticitet og et lavere forbrug. Og den skulle med sin sportslige opførsel og syv-trins DSG-gearkassen med ny software give en virkelig intens køreoplevelse for føreren. Udseendet er også mere sportsligt, blandt andet med 17-tommer hjul og en kabine med DSG-skiftepinde ved rattet, lækre alu-detaljer, smarte sæder osv. FR-modellen er udstyret med det ny XDS-system, som bremser hjul, der spinner på løst grundlag samt ESP, TSC + EBA, ABS, Hill Hold Control, advarsel for lavt dæktryk, klimaanlæg, stereoanlæg med MP3 og aux-stik, 6 højttalere, sportsaffjedring og tågelygter.

Fra racerbanen til landevejen
Den ny Cupra kommer næsten direkte fra racerbanen til landevejen og motorvejen. I hvert fald har den med sine 240 hk og en tophastighed på 247 km/t potentialet til at færdes begge steder. 0-100 km/t klares på 6,4 sekunder. Den har fået en ny og mere sportslig profil med bl.a. sorte luftindtag, 8 højttalere og stort set det samme udstyr som Ibiza FR.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.