• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. april 2009 - Chevrolet Danmark

Chevrolet Matiz billigst

Den forbedrede brændstoføkonomi gør Chevrolet Matiz til Danmarks billigste bil

Chevrolet Matiz og Aveo Chevrolet Matiz og Aveo

Chevrolet 
20 km/l og mindre afgift
Chevrolet Matiz kører nu 20 km/l, en forbedret brændstoføkonomi, der kommer forbrugerne til gode i mere end én forstand. Matiz kører ikke kun længere på literen. Den forbedrede benzinøkonomi gør ligeledes, på baggrund af de nye afgiftsregler der tilgodeser miljøvenlige biler, Matiz til Danmarks billigste bil. Prisen er 89.995 kroner med en ½-årlig ejerafgift på kun 260 kroner.

Value-for-money
”At netop Chevrolet har Danmarks billigste bil er i modsætning til mange danskeres opfattelse af mærket. Langt de fleste tror, at Chevrolet er lig med store, dyre benzinslugende biler, men det europæiske modelprogram er faktisk lige det modsatte med fokus på Value-for-money”, udtaler Dorthe E. Arvin, pressechef hos Chevrolet Danmark.

Chevrolet Aveo 5.000 kr. billigere
Chevrolet stopper ikke prisnedsættelserne ved Matiz. Chevrolet Aveo er tilmed blevet 5.000 kroner billigere. Og går vi op i C-klassen, er Lacetti og Nubira St.car modellerne blevet udskiftet med nye Classic modeller, der alle har ny opgraderet udstyrspakke som standard – og tilmed billigere end sine forgængere. Her er besparelser at hente på henholdsvis 37.000 og 39.000 kroner.

Chevrolet har 55 forhandlere fordelt over hele Danmark. Nærmeste forhandler kan oplyses på www.chevrolet.dk.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.