• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
18. maj 2009 - Sixt Biludlejning

Book en bil på mobilen

Med iPhonen kan du nu booke en lejebil

Med iPhonen har du nu mulighed for at booke en bil i hele verden Med iPhonen har du nu mulighed for at booke en bil i hele verden

Sixt
Book en lejebil i hele verden
· Telefonen guider dig hen til nærmeste udlejningskontor
· Lejebil i hele verden med få tryk på skærmen
· Sixt er verdens første biludlejningsselskab, som tilbyder biludlejning via den populære iPhone
· I Tyskland har hver 5. iPhone ejer allerede testet funktionen

En ny dansk applikation som kan downloades til din Iphone, gør det muligt at booke bil i hele verden. Det er Sixt, som er et af verdens største biludlejnings- og leasingselskaber, der som det første selskab i verden tilbyder sine kunder at kunne booke en lejebil på en iPhone med et par enkelte tryk på displayet. Og den nye Iphone applikation på dansk tegner allerede til at blive et stort hit. I Tyskland har hver 5. Iphone ejer nu downloadet applikationen til biludlejning.

Telefonen finder det nærmeste biludlejningskontor
Den danske applikation kan gratis downloades direkte på telefonen fra Iphones applications. Og det giver en lang række fordele for de mobile kunder. Kunderne kan f.eks. reservere en bil og øjeblikkeligt få en bekræftelse. De kan også se eller afbestille en allerede reserveret bil og så kan iPhonen dirigere kunden direkte hen til nærmeste Sixt kontor. 

Kasper Gjedsted, Administrerende direktør for Sixt i Danmark: "Sixt Biludlejning investerer store midler i nye teknologier der skal gøre biludlejning lettere og billigere for vores kunder. Det er med dette i baghovedet at vi bl.a. har investeret i den nye Sixt.dk hjemmeside og i Iphone applikationen på dansk som vi forventer os at mange af vores kunder vil benytte sig af. Vi er det første selskab i verden der gør vores kunder helt uafhængige af tid og sted når de skal bestille en udlejningsbil”

Om Sixt:
SIXT Biludlejning er en af verdens største koncerner inden for biludlejning, leasing, bilpleje, limousineservice og bilsalg. SIXT gruppen har kontorer i mere end 85 lande, omsatte i 2008 for ca. 13 milliarder kr. og er noteret på den tyske fondsbørs. Sixt har verdens største flåde af Audi, BMW og Mercedes men har også mange mindre biler til de helt rigtige priser. Se mere om SIXT på www.SIXT.dk

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.