• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
6. juli 2009 - Toyota

AYGO Black Line

Den populære minibil AYGO fra Toyota kommer nu med ekstra tilbehør i en særlig udgave kaldet Black Line

AYGO Black Line fås fra kr. 101.768, inkl. metallak AYGO Black Line fås fra kr. 101.768, inkl. metallak

Toyota

Black Line-pakken
Med Black Line-pakken leveres AYGO med flotte, nydesignende 14” alufælge med sommerdæk, komplette vinterhjul med Bridgestone vinterdæk og hjulkapsler samt sorte trinlister med AYGO logo. 

Priser fra 101.768 kr.
Priserne for AYGO Black Line starter ved 101.768 kr. og er inkl. metallak. Inklusive Black Line-pakke giver det kunden en besparelse på mere end 9.000 kr.

Sort metalfarve
Som navnet indikerer, kommer bilen i en eksklusiv sort metalfarve, som skifter nuance alt efter, hvordan lyset reflekteres på bilen. 

Mest købte personbil i 2008
Med et salg på 5.313 biler blev Toyota AYGO Danmarks mest købte personbil i 2008, og tidligere i år blev AYGO lanceret i en faceliftet version, hvor kofanger, frontgrill og baglygter er blevet ændret, og der er kommet bedre tilgang til bilens bagagerum.

Kører 22,2 km/l
Toyota AYGO leveres med en effektiv 1-liters motor med 68 hestekræfter, og udledningen af CO2 er på kun 106 g/km. Bilen har en god brændstoføkonomi og kører gennemsnitligt 22,2 kilometer på en liter benzin.

Tilbuddet fås hos Toyotas forhandlere over hele landet indtil marts 2010 eller så længe lager haves. 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.