• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
14. juli 2009 - Peugeot Danmark

Fra drøm til virkelighed

Konceptbilen Peugeot 308 RCZ kommer til Danmark i sommeren 2010

Den kompakte sportscoupé Peugeot RCZ er blevet til virkelighed Den kompakte sportscoupé Peugeot RCZ er blevet til virkelighed

Peugeot
Konceptbil i serieproduktion
Peugeot lever drømmen ud og kan på efterårets biludstilling i Frankfurt præsentere den serieproducerede RCZ, der er en virkeliggørelse af konceptbilen 308 RCZ.

RCZ er en kompakt 2+2 personers sportscoupé, som er skabt til en moderne og krævende målgruppe, der ikke vil gå på kompromis.

På biludstillingen i Frankfurt i september 2007 afslørede Peugeot en konceptbil, der vakte stor opmærksomhed blandt de besøgende: 308 RCZ.

Idéen om at sætte konceptbilen i serieproduktion blev hurtigt en åbenlys beslutning, men overgangen fra drøm til virkelighed krævede beslutsomhed, mod og en masse opfindsomhed.

Stærk identitet
Designere og ingeniører har arbejdet tæt sammen for at sikre, at bilen lever op til de forventninger, som det ydre design skaber. Målet var at bevare det oprindelige design på trods af de udfordringer serieproduktionen af en sådan bil ville give. Herudover har ingeniørerne stillet meget ambitiøse krav, når det gælder køredynamik og kvalitet - alt sammen for at give bilen dens helt egen stærke identitet.

RCZ genfortolker alle Peugeots nøgleværdier, der rækker fra fortiden og langt ind i fremtiden. Som navnet RCZ understreger, har denne model en helt unik position i Peugeots modelprogram, og som den første model gør den ikke brug af Peugeots velkendte tal betegnelse.

Introduceres i 2010
Allerede to år efter præsentationen af 308 RCZ konceptbilen står Peugeot klar med med en serieproduceret model. Peugeot trodser det ustabile økonomiske klima og introducerer RCZ i foråret 2010. Den eksklusive coupé vil efterfølgende komme til Danmark i sommeren 2010.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.