• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
25. november 2009 - Renault

Twingo i Gordini-dress

Renault Twingo kommer til foråret i racer-dress á la Gordini

Renault Twingo Gordini R.S. Renault Twingo Gordini R.S.

Renault / Bilpriser.dk
Gordini-Twingo
Renault begynder i marts 2010 at udlevere de første Gordini-Twingo'er efter først at have udstillet specialmodellen i Renault-udstillingscentret på Champs Elysses i Paris fra nu og frem til 10. januar. Den rappe sports-Twingo får en 1,6 liter benzinmotor med 133 hk, en flot Malta-blå eller perlesort farve og et par distinkte hvide striber, der skal bringe mindelser om Gordini-racerløbet, som nogle måske husker, i erindring.

Lækre detaljer
Renault Twingo Gordini R.S., som dens fulde navn er, vil være udstyret med sportssæder med ekstra sidestøtte, i kabinen og på rattet er der hist og her spredt læder, og den blå Gordini-farve vil gå igen i dørpaneler, på rattet og omdrejningstælleren. Et par hvide striber i midten af rattet viser, hvad retning, man drejer i.  Alu-fælgene er på hele 17 tommer, og undervognen er fast og sportslig. Der loves en ægte "fransk" køreoplevelse.
Det vides endnu ikke, om den kommer til Danmark.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.