• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
26. november 2009 - Berlingske Business

Elbiler - nej tak

Kun 5-6 pct. af danskerne overvejer at købe en elbil. Vi tvivler på batterierne.

Renault Fluence kommer i 2011 og skal overbevise danskerne om, at elbiler dur. Renault Fluence kommer i 2011 og skal overbevise danskerne om, at elbiler dur.

Berlingske Business
El-biler - nej tak
9 ud af 10 danskere siger nej til elbiler. Batterierne er for dårlige, mener danskerne ifølge en Gallup-undersøgelse foretaget for Berlingske Business.
På trods af den megen hype og fokus på klimaet siger kun 5-6 procent af danskerne, at de overvejer at anskaffe en elbil. Kun 2-3 procent overvejer at anskaffe en elbil inden for de næste 3 år.

Skepsis overfor batterierne
Det er især en skepsis over for batterierne, der primært flytter os over i skeptikernes rækker. Ikke færre end 24 procent begrunder deres manglende købelyst med batteriernes kvalitet og holdbarhed.
"Der er ingen tvivl om, at der venter os en stor kommunikationsindsats", siger Jens Moberg fra Better Place til Berlingske Business.
"Den indsats har vi ikke ønsket at kaste os ud i, før de moderne og nyudviklede elbiler er klar. Det forventer vi sker i løbet af andet halvår 2011", tilføjer han.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.