• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
4. december 2009 - Toyota

Grøn Toyota-website

Nuludslip.dk hedder en ny klimahjemmeside, som Toyota lancerer.

Toyota lanncerer i anledning af COP15 websitet nuludslip.dk. Toyota lanncerer i anledning af COP15 websitet nuludslip.dk.

Toyota
Nuludslip.dk lanceret
Toyota benytter åbningen af klimatopmødet COP15 i København til at lancere en ny særlig hjemmeside, der sætter fokus på Toyotas mange miljøaktiviteter.
På nuludslip.dk kan man læse om Toyotas vision om en dag at fremstille biler, som ikke påvirker miljøet negativt. Det lyder måske urealistisk, men siden tager læseren med på en spændende rejse, hvor Toyota fortæller om alle de mange initiativer, der allerede er igangsat for at gøre visionen til virkelighed. På rejsen beskriver Toyota også de mange nye initiativer som vil blive gennemført fremadrettet for at minimere bilernes og bilproduktionens negative indvirkning på miljøet.

90 pct. af miljøbelastningen opstår i brugsfasen
Op mod 90 pct. af bilens samlede miljøbelastning kommer fra brugsfasen, og derfor er der stort fokus på, hvad der gøres for at minimere de skadelige stoffer, som bilen udleder under kørslen. Toyotas hybridteknologi som findes i Prius og snart også i Auris, er en af de mest effektive måder at reducere udledningen på. Men også Toyota Optimale Drive, som er en særlig motorteknologi, der øger effekten og samtidig nedsætter brændstofforbruget, er en effektiv løsning.

Dette og meget mere er der mulighed for at læse om på www.nuludslip.dk

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.