• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
18. december 2009 - Fiat

Fiat 500C med foldetag

Eksklusiv dansk premiereudgave af Fiat 500C

Fiat 500C med foldetag kan netop nu opleves hos Fiat-forhandlere i hele landet Fiat 500C med foldetag kan netop nu opleves hos Fiat-forhandlere i hele landet

Fiat
Topløs minibil
Forud for den officielle lancering af den nye Fiat 500C med foldetag er en eksklusiv og nummereret dansk særudgave af bilen landet hos de danske Fiat-forhandlere. Det giver danskerne mulighed for at opleve den topløse udgave af Europas mest populære minibil for allerførste gang.

På manges læber
Kærligheden til Fiat 500 vil ingen ende tage. Herhjemme har mere end 3.200 danskere nu en nøgle til den moderne udgave af Fiats lille vidunderbarn, der hurtigt har opnået samme ikon-status, som kendetegnede forgængeren for mere end 50 år siden. Og med introduktionen af Fiat 500C (’C’ for Convertible) kommer vi ikke uden om, at Fiat 500 også næste år vil være på manges læber i Danmark såvel som i resten af Europa.

Opening Edition
Allerede nu – forud for den officielle lancering af bilen i det nye år – kan danskerne se de første 50 eksemplarer, der er produceret særligt til Danmark. De danske Fiat-forhandlere har nemlig hver især modtaget en helt unik version af bilen; en eksklusiv, nummereret ’Opening Edition’ version i hvid med rødt læderindtræk og rødt foldetag samt et nummer på siden, der vidner om det begrænsede antal, der er produceret af den danske premiereudgave.

Inspireret af 1950´ernes model
Fiat 500C er ligesom den ”almindelige” udgave af Fiat 500 inspireret af 1950’ernes model, som oprindeligt blev introduceret udelukkende med et kanvastag, der åbnede nøjagtigt som taget på den nye Fiat 500C. Taget ”rulles” af bilen med et enkelt tryk på en knap, så man har frit udsyn til himlen.

Priser fra 188.990 kr.
Alt i alt er bilen en dybt charmerende åben vogn med et helt fantastisk design, og også prismæssigt skiller Fiat 500C sig ud. 1.2 Pop-versionen fås for blot 188.990 kr., mens 1.2 Lounge koster 214.990 kr. Begge versioner er med 69 hk og har masser af lækkert standardudstyr, bl.a. parkeringssensor, ESP, syv airbags, radio cd MP3, og servostyring med cityfunktion.

Høj sikkerhed
Alle designmæssige detaljer samt den høje sikkerhed og det stærke miljøfokus fra originalprogrammet er overført til Fiat 500C – sidstnævnte omfatter både det innovative Start&Stop-system samt Fiats patenterede og helt unikke eco:Drive program på Lounge-versionen. Brændstofforbruget ligger på attraktive 20,8 km/l, og CO2-udslippet så lavt som 113 gr/km.

Nye farvevalg
Som tillæg til det eksisterende Fiat 500-program har man tilføjet nye farvevalg med nye nuancer i grå og rød samt helt nye alufælge, designet specielt til Fiat 500C. Desuden kan man vælge mellem tre forskellige farver til rulletaget, nemlig sort, rød og beige.

Fiat 500C kan opleves nu hos forhandlerne
Den eksklusive premiereudgave af Fiat 500C kan opleves lige nu hos Fiat-forhandlere i hele landet – bestiller du en bil i dag, kan du være køreklar, når de første solstråler rammer Danmark til foråret. 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.