• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
30. maj 2012 - Falck

Stigende behov for Falck

Flere bilister får brug for Falck på ferien.

Et stigende antal danskere har igennem de seneste år haft brug for Falcks hjælp på ferien i udlandet. Et stigende antal danskere har igennem de seneste år haft brug for Falcks hjælp på ferien i udlandet.

Falck

Større behov for hjælp
Hvert år får et stigende antal danskere brug for Falcks hjælp under bilferien i udlandet. En række gode råd før og under rejsen kan gøre turen både mere sikker og sjov.
En rygende motor midt i en bilkø på en tysk motorvej eller bilnøglerne smækket inde i bagagerummet er ikke den sjoveste måde at holde sin bilferie på.

Masser af danskere får brug for Falcks hjælp i udlandet – i 2011 modtog Falck et kald fra omkring 4400 nødstedte bilister i Europa, hvilket er en stigning fra 4100 i 2010 og 3900 året før.
”Man kan selvfølgelig ikke gardere sig imod alt, men lidt forberedelse kan gøre bilferien nemmere og spare unødig tid hos mekanikeren”, fortæller redningschef i Falck, Heino Svenningsen.

Besøg forsikringsoversigten på Bilpriser.dk

Gode råd til bilisterne
Han giver sammen med Falck følgende gode råd til ferierende bilister:
Olien skal være på maksimum på målepinden
Kølervæsken skal stå mellem minimum og maksimum – koldt eller varmt
Batteriet skal vise en grøn ring i skueglasset – så er det ok
Sprinklervæsken skal fyldes op
Dæktrykket skal tjekkes – vær især opmærksom ved meget bagage eller campingvogn på bilen

Følgende skal medbringes i bilen
Derudover er der forskellige krav til, hvad man skal medbringe i bilen alt efter, hvor man rejser hen i Europa. Generelt er det dog en god idé at have følgende i bilen:
Advarselstrekant
Forbindingskasse
Ildslukker
Lommelygte med friske batterier
Bilens instruktionsbog
To sæt bilnøgler, der bæres af to forskellige personer

Vurdér din bil her og se hvad den er værd!

Er man kunde hos Falck med et Bil Plus- eller Superabonnement, er bilen dækket i hele Europa. Alle kunder med Basis- Plus- og Superabonnement kan få et gratis sikkerhedstjek af bilen i forbindelse med et værkstedsbesøg. Se mere og få flere gode råd på http://www.falck.dk/privat/gode-raad/koeretoejer/faa-bilen-klar-til-ferien

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.