• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
13. juni 2012 - Motor-magasinet

Bilhuset vinder pris

Bilhuset Esbjerg er kåret som årets Opel-forhandler.

Adm. direktør hos Opel Danmark Thomas Bruun (tv) ønsker adm. direktør i Bilhuset Esbjerg, Michael Petersen, tillykke med prisen som årets Opel-forhandler. Adm. direktør hos Opel Danmark Thomas Bruun (tv) ønsker adm. direktør i Bilhuset Esbjerg, Michael Petersen, tillykke med prisen som årets Opel-forhandler.

Motor-magasinet

En særlig oplevelse
Et bilkøb er noget ganske særligt, og derfor skal kunderne også have en særlig oplevelse. Både når de henter deres nye bil, og når den efterfølgende skal til service. Den filosofi har nu skaffet adm. direktør Michael Petersen og Bilhuset Esbjerg titlen som Danmarks mest populære Opel forhandler.

Bilhuset har de mest tilfredse kunder blandt alle autoriserede Opel forhandlere i Danmark. Opel Danmark gennemfører løbende undersøgelser af Opel kundernes tilfredshed med den service, de får hos de autoriserede forhandlere og rapporterer resultatet til fabrikken i Tyskland. Opel fabrikken i Tyskland står bag udnævnelsen af årets Opel forhandler, der finder sted i alle europæiske lande.

Søg brugt Opel her på Bilpriser.dk

Grundighed hos medarbejderne
Michael Petersen peger selv på den grundighed, hans medarbejdere lægger i overdragelsen af en bil til en kunde i forbindelse med købet og den løbende kontakt til kunden i årene efter købet som en forklaring på udmærkelsen.
"En ny bil er en stor investering for de fleste, og ikke mindst derfor skal det være en positiv og stor oplevelse at handle bil hos os," siger Michael Petersen ifølge en pressemeddelelse.

Hos Opel Danmark kalder adm. direktør Thomas Bruun prisen som årets Opel forhandler for betydningsfuld.
"Vi spørger alle Opel kunder om deres oplevelse i forbindelse med bilkøbet, og kundernes oplevelse hos Opel forhandlerne i forbindelse med køb, service og reparation er noget af det vigtigste for os at følge med i. Vi skal yde en god service, og vi forsøger hele tiden at forbedre os. Det hjælper prisen som årets Opel forhandler med til," siger Thomas Bruun.

Hvor meget er din brugte bil værd? Vurdér den her!

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.