• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
14. juni 2012 - Bilen

Ferrari 458 Spider

Se prisen for fantastisk køreglæde under åben himmel.

Ferrari Spider har en værdi på knap 5 millioner kroner, men så får du også alt det, der gør en Ferrari til en Ferrari. Ferrari Spider har en værdi på knap 5 millioner kroner, men så får du også alt det, der gør en Ferrari til en Ferrari.

Bilen

Knivskarp og velkørende
Skarp som efterårssol og blid som aftenlys over Toscana. Det var konklusionen oven på efterårets testkørsel af Ferrari 458 Spider, der tager titlen som den mest knivskarpe og velkørende åbne bil lige nu.

Det kan jo ikke gå helt galt, når man skærer taget af den bil, som mange andre end Ferrari selv kalder verdens bedste sportsvogn. Spider-udgaven leverer da også på alle parametre og selvfølgelig med sin veloplagte 4,5-liters V8-motor i centrum på alle måder.

Søg brugt Ferrari på Bilpriser.dk

0-100 km/t på 3,4 sekunder
Centermotoren vrinsker 570 hestekræfter af sig, og det giver præstationer, som er til alt andet end cruising i solen: 0-100 km/t på bare 3,4 sekunder. 320 km/t i tophastighed. Og så trækker den flere G-kræfter, end de fleste maver kan tåle, hvis man virkelig udnytter dens potentiale i svingene.

Komforten er faktisk ganske udmærket i forhold til de hårrejsende præstationer. Der har også sneget sig komfortudstyr som parkeringsradar ind på udstyrslisten. De kunder, der vælger den åbne version, kører nemlig meget i bilen, og op imod halvdelen af dem bruger den til daglig.

Besøg forsikringsoversigten på Bilpriser.dk

Praktisk foldetag
De kan så også glæde sig over, at Spider har en genial og ret praktisk tagløsning. Det er nemlig et fast foldetag, der er konstrueret på en helt speciel måde. En enkel løsning på et kompliceret problem, som Ferrari selv beskriver det. Kort fortalt vipper taget bagover i to stykker og lægger sig på hovedet hen over centermotoren. Så slipper man for kompliceret pakning og et hav af stænger og dingenoter til at styre processen.

Alt i alt betyder det, at klaptaget på 458 Spider vejer 25 kilo mindre end en traditionel kaleche. Jo, der står mindre, og så kan man da virkelig tale om, at opgaven er løst på ægte Ferrari-manér, hvor hvert et gram tæller. Eneste minus er, at man skal holde stille for at køre taget op og ned.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.