• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
19. juni 2012 - Mercedes

Nyhed fra Mercedes-Benz

Mercedes-Benz fortsætter sin produktoffensiv.

Den nye A-Klasse står klar hos de danske forhandlere medio september 2012. Den nye A-Klasse står klar hos de danske forhandlere medio september 2012.

Mercedes

Ny A-Klasse til efteråret
Til september lander den nye A-Klasse i Danmark. Den helt nye model kommer til at sætte en ny standard i klassen for kompakte biler - med priser der starter på 329.900, et forbrug op til 26,3 km/l., og et CO2-udslip ned til 98 g/km.

I det danske standardudstyr indgår blandt andet sportssæder med varme, aluminiumsfælge, semiautomatisk aircondition, lydsystem med 6 højttalere, Bluetooth håndfri telefoni, og en 5,8’’ farveskærm. På sikkerhedssiden kan fremhæves træthedsadvarslen, Attention Assist, anti-kollissions systemet Collision Prevention Assist samt 7 airbags herunder en knæairbag ved førerpladsen.

Annoncér gratis din brugte bil på Bilpriser.dk

Sportslig og moderne
Den nye A-Klasse er den anden model i rækken af 5 kompakte bilmodeller, som det tyske bilmærke bringer til markedet i disse år. A-Klassen byder på et sportsligt, moderne designsprog, og stærke og brændstofeffektive motorer, hvor køreglæde og sikkerhed vurderes lige højt. Den nye A-Klasse er tillige Mercedes-Benz’ hidtil mest fleksible bil, når det kommer til kombinationen af motorer, udseende, interiør-muligheder og tilbehør.
Den nye A-Klasse byder på en række Euro 6-godkendte benzinmotorer fra 1,6 til to-liters cylindervolumen med en effekt på mellem 122 hk/90 kW og 211 hk/155 kW i top-versionen A 250 Sport. Sidstnævnte I dieselvarianterne kan der vælges fra 109 hk/80 kW til 136 hk/100 kW.

Den nye A-Klasse er den anden model (efter B-Klassen, som blev lanceret i november 2011), som er bygget på Mercedes-Benz ny forhjulstrukne platform. Målene for den nye 5-dørs hatchback fra Mercedes er 4,3 meter i længden, 1,8 meter i bredden og 1,4 meter i højden. A-Klassen har en multi-link bagaksel og er forberedt til firehjulstræk, hos Mercedes også kendt som 4Matic. Vælger man top-versionen A 250 Sport får man blandt andet en sportsundervogn, der er udviklet af AMG og en dobbeltkoblingsgearkasse, der er endnu mere sportsligt afstemt. Flere modeller, der sigter mod endnu flere kundesegmenter vil blive præsenteret senere, blandt andet en fuldbyrdet AMG-version af A-Klassen.

Hvor meget er din brugte bil værd? Vurdér den her!

Fuld iPhone integration
Allerede ved første øjekast fremgår det, at formgivningen har spillet en stor rolle i udviklingen af den nye A-Klasse. Det moderne udtryk går igen i interiøret. Den nye A-Klasse vil kunne tilbyde fuld integration af iPhone ift. telefoni, navigation, musik og internetadgang. På sigt vil dette også gælde andre smartphone-mærker.
I tillæg til den i forvejen lange liste af standardudstyr, herunder Style-pakken, vil der være en række andre tilbehørspakker tilgængelige som tilvalg.

Urban-pakken indeholder bl.a. 17’’ aluminiumsfælge og dobbelte udstødningsrør, og denne pakke koster 8.800 kr. Integreret navigation, som bilen som standard er forberedt til, kan tilkøbes for ca. 6.000 kr. inkl. 3 års opdatering.
AMG Sportpakken, der indeholder blandt andet 18’’ AMG fælge, AMG styling og AMG interiør, koster 40.000 kr.
Andre eksempler på mulige tilvalg til den nye A-Klasse er en 3-års serviceaftale fra 199 kr. pr. måned.
 

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.