• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
11. december 2012 - Ford

Den nye Ford Fiesta

Ny Ford Fiesta får active city stop.

Active City Stop er også tilgængelig i Ford C-MAX, Ford Grand C-MAX og den nye Ford B-MAX. Active City Stop er også tilgængelig i Ford C-MAX, Ford Grand C-MAX og den nye Ford B-MAX.

Ford

Automatiske bremse-system
Den nye Ford Fiesta, som kommer til Danmark i begyndelsen af 2013, er udstyret med Active City Stop - Fords automatiske bremse-system til tæt by-trafik. Teknologien er lynhurtig. Systemet er i stand til at optage 15 billeder, beregne om den forankørende trafik er ved at bremse – eller er stoppet – og aktivere Fiestaens bremser hurtigere end føreren kan nå at blinke med øjnene.

Active City Stop benytter en avanceret, lysfølsom sensor til at scanne vejen foran med en hastighed svarende til 50 billeder i sekundet. De mange billeder og den lynhurtige bearbejdning af informationerne, betyder, at systemet i princippet fungerer som førerens ekstra øje. Hvis føreren ikke reagerer på en nært forestående kollision, tager systemet over, bremser for fuld kraft og tænder for katastrofeblinket. Systemet er i stand til helt at forhindre kollisioner ved en hastighed på op til 15 km/t, ligesom systemet kan afbøde virkningerne af en kollision ved en hastighed på op til 30 km/t.

Søg brugt Ford Fiesta her!

Forhindre piskesmældsskader
Hvert år bliver flere tusinde danske bilister involveret i kollisioner i bytrafikken. De fleste uheld medfører kun materiel skade, men mange får piskesmældsskader som følge af det pludselige ryk, der følger af at blive ramt af en anden bil bagfra. Det kan Active City Stop medvirke til at forhindre.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.