• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
26. august 2013 - Volkswagen

Volkswagen cheer up!

Danmarks mest solgte bil i attraktiv speciel-version.

Nu kommer Danmarks mest solgte bil i en attraktiv special-version kaldet cheer up! Nu kommer Danmarks mest solgte bil i en attraktiv special-version kaldet cheer up!

Volkswagen

Mere attraktiv up!
Danskerne har taget Volkswagen up! til sig i sådan en grad, at den elleve måneder i træk har været Danmarks mest solgte bil. Alligevel har Volkswagen nu gjort up! endnu mere attraktiv ved at introducere den veludstyrede specialversion kaldet cheer up!

Vurdér gratis din bil på bilpriser.dk

Den er baseret på en 4-dørs move up! med 60 hk, men den er peppet op med en stribe lækre detaljer ude og inde. cheer up! kan blandt andet kendes på at sidespejle og pyntelisterne langs siderne af bilen er lakeret i mørk galvanogrå. Inde i cheer up! har du to-farvet dørbeklædning i sort/lys grå, og instrumentbordet er sortlakeret og har kromkanter omkring ventilationsdyserne, drejeknappen til lyset samt midterkonsollen med hifi-anlæg og ventilationsanlæg. Sæderne har et smart cheer up!-betræk i grå nuancer,  mens rat, håndbremsegreb og gearknop er læderbeklædt med lyse syninger.

Ikke nok med det, er cheer up! også standardudstyret med DK-pakke, der omfatter tågeforlygter med kromdekor, elektrisk indstillelige sidespejle med varme, sædevarme foran og maps+more navigations- og multimediesystem. Med maps+more får man blandt andet Bluetooth håndfribetjening og stemmestyring og ikke mindst navigationsanlæg.

Besøg billånsoversigten her!

24,4 km på literen
Under motorhjelmen på en cheer up! finder du en effektiv tre-cylindret motor på 999 cm3, der med sine 60 hk og 95 Nm drejningsmoment kombinerer et passende kraftoverskud med et lavt brændstofforbrug. I kombination med brændstofbesparende løsninger så som start-stop-systemet, dæk med lav rullemodstand og genindvinding af bremseenergi er cheer up! ifølge EU-normen opgivet til at kunne køre 24,4 km/l.

cheer up! er ikke kun godt udrustet i motorrummet, også sikkerheden er i top. Her skiller den sig ud i mikrobilsklassen ved at være udstyret med City Emergency Brake, der automatisk bremser bilen ned ved hastigheder på op til 30 km/t, hvis føreren ikke reagerer, når bilen er kritisk tæt på forankørende trafik. En fire-dørs cheer up! koster 125.190 kr. ekskl. lev.

Annoncér gratis din bil på bilpriser.dk
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.