• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
23. januar 2017 - Toyota

Toyota afslører ny Yaris

Toyota har løftet sløret for en ny sportslig udgave af Yaris.

En af Danmarks mest solgte biler i fjor, Toyota Yaris, er under forvandling. Toyota har netop løftet sløret for en ny sportslig udgave med over 210 hestekræfter. En af Danmarks mest solgte biler i fjor, Toyota Yaris, er under forvandling. Toyota har netop løftet sløret for en ny sportslig udgave med over 210 hestekræfter.

Toyota

Det skal være endnu sjovere at sidde bag rattet i en Toyota. Det er det seneste skud på bilstammen, Toyota C-HR, fra den japanske bilproducent et tydeligt bevis på. Nu følger Toyota op med en helt ny sportslig udgave af bilmærkets mest populære model i Danmark i 2016, Yaris.

Den sportslige udgave af Toyota Yaris får verdenspremiere ved den internationale biludstilling Geneve Motor Show i Schweiz til marts. Her vil den stå side om side med Toyotas nye rallybil Yaris WRC, som debuterer 19. januar i sæsonens første afdeling om verdensmesterskabet i rally i Monte Carlo, og danne bro mellem den brutale rallybil og de øvrige Yaris-udgaver med benzin, diesel eller hybrid.

Den sportslige Yaris, hvis endelige navn endnu ikke er offentliggjort, viser altså en ny og mere dynamisk retning for modellen med sit tredørs karrosseri og sine over 210 hestekræfter under motorhjelmen.

Den højeffektive udgave vil komme til at sætte sit præg på samtlige udgaver af Yaris, der får ny front, ny bagende og et moderniseret interiør. Det er dog ikke kun bilens ydre, der er forbedret. Teknisk har den også fået et kraftigt løft med øget komfort og et skarpere styretøj.

Dermed er der udsigt til en endnu bedre Yaris, der i 2016 ellers blev den mest populære Toyota i Danmark med næsten 6.000 solgte biler. Seks ud af ti solgte Yaris var hybridbiler, og dermed markerede Yaris sig for femte år i træk som danskernes favorit blandt hybridbilerne.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.