• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
11. maj 2017 - Renault

Renault Twingo Breeze

Så kan sommeren bare komme an.

Med Renault Twingo Breeze kan sommeren bare komme an. Skinner solen, ruller man bare det elektriske stoftag tilbage, og der er frit udsyn til himlen og frisk luft i kabinen. Med Renault Twingo Breeze kan sommeren bare komme an. Skinner solen, ruller man bare det elektriske stoftag tilbage, og der er frit udsyn til himlen og frisk luft i kabinen.

Renault

Foråret er kommet til Danmark, og det fejrer Renault med introduktionen af den lille Renault Twingo Breeze. En smart, lille sag med foldestoftag, så solen har fri adgang.

Foråret lader vente på sig, men lige pludselig kommer varmen. Og så er det godt at have en bil med et stoftag, der kan rulles tilbage, når solen for alvor skinner.

Hos Renault hedder den slags fornøjelse Renault Twingo Breeze. En specialmodel, der udover det store elektriske stoffoldetag, også har læderrat, sædevarme, parkeringssensor og det smarte R & Go multimediesystem.

Prisen for herligheden er 105.900 kroner og tilbuddet fortsætter indtil sommeren går på hæld – nemlig indtil den 31 august. Som et særligt tilbud kan man finansiere den til 0 kroner i udbetaling og blot 1699 kroner om måneden.

Har man brug for mere plads og intet stoftag, så er det måske mere i retning af Renault Clio man skal kigge – og her er der en del forskellige muligheder for at gøre et godt tilbud.

Har man brug for en lille stationcar kan man netop nu købe en Clio Sport Tourer for blot 5000 mere end man skal give for en hatchback. Ønsker man LED lys hele vejen rundt på sin Clio skal man gå efter Pure Vision kampagnen – hvor man sparer knap 15.000 kroner på skarpt forlys og smart baglys.

For Clio gælder i øvrigt stadig, at privatleasingkampagnen er skarp med 2095 kroner om måneden for en Clio i Zen-versionen med 4995 kroner i udbetaling. Zen-versionen har læderrat, aircondition og stort multimediesystem med navigation, bluetooth telefoni og 7 tommers touchskærm som standard.

Privatleasing er der også netop kommet på Renault Scenic og Grand Scenic. Ønsker man en Scenic med 130 hk benzin er den månedlige ydelse 2895, mens man må slippe 200 kroner ekstra, hvis man ønsker 110 hk diesel. Ønsker man den lange udgave –
Grand Scenic med plads til 7 personer- så koster den i Benzin 2995 kroner, mens den i diesel koster 3195 kroner. For begge versioner gælder, at udbetalingen er 14.995 kroner.

På Renault Kadjar er der også gode tilbud. Life versionen koster nu 227.900 kroner, mens Zen versionen er nedsat med 20.000 kroner og nu begynder fra 246.900 kr.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.