• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
17. april 2018 - SEAT

SEAT Arona vinder Red Dot Award

SEAT Arona vinder den prestigefyldte Red Dot Award for bedste produktdesign 2018

SEAT Arona SEAT Arona

SEAT 

Anerkendelse for gennemtænkt design – både indvendigt og udvendigt
Mange muligheder for individualisering
”Modigt, men samtidig funktionelt design”
Den nye SEAT Arona vinder den prestigefyldte Red Dot Award for bedste produktdesign 2018. Med denne pris fremhæver juryen SEAT Aronas friske og samtidig dynamiske formsprog. Afgørende for sejren var det gennemtænkte design – både indvendigt og udvendigt - samt de mange individualiseringsmuligheder.
 
Siden 1954 har Red Dot Award været en af de mest prestigefyldte designkonkurrencer, der giver en høj grad af international anerkendelse og særligt honorerer kvalitet og innovation. Red Dot Award’s Produkt- og design jury består af 40 eksperter fra hele verden.
 
Den nye SEAT Arona imponerede i særdeleshed juryen med sit gennemtænkte design og de dynamiske køreegenskaber. Om prisen udtaler SEATs Designchef Alejandro Mesonero-Romanos: “Vi er utrolig stolte af den prestigefyldte pris til SEAT Arona. Vores mål var at skabe en unik mini-SUV med et modigt, men samtidig funktionelt design.”
 
Foruden Red Dot Award for bedste produktdesign 2018 kan SEAT Arona også kalde sig Årets Bil i Danmark 2018.
 
SEAT er den eneste virksomhed med komplet kapacitet til at designe, udvikle, fremstille og markedsføre biler i Spanien. SEAT er en del af Volkswagen Group, og har sit hovedkvarter i Martorell ved Barcelona. Mere end 81% af sine biler bliver eksporteret, og er til stede i mere end 80 lande og 1.700 forhandlere. I 2016 SEAT opnåede det globale salg 410,200 enheder, det højeste resultat siden 2007.
 
SEAT Group beskæftiger mere end 14.000 fagfolk på de tre produktionscentre - Barcelona, El Prat de Llobregat og Martorell, hvor den fremstiller den meget succesfulde Ibiza, Arona og Leon. Derudover producerer virksomheden Ateca og Toledo i Tjekkiet, Alhambra i Portugal og Mii i Slovakiet.
 
Det multinationale selskab har et teknisk center, der fungerer som en videns hub, der samler 1.000 ingeniører, der er fokuseret på at udvikle innovation til Spaniens største industrielle investor i forskning og udvikling. SEAT modellerne er allerede udstyret med de nyeste teknologiske tilslutningsmuligheder og er i øjeblikket engageret i virksomhedens globale digitaliseringsproces.
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.