27. juli 2006 - Pressemeddelelse - Kia

Sportage klar til action
Kia Sportage er et godt bud på en billig SUV

Kia Sportage er et godt bud på en billig SUV
Pressemeddelelse - Kia
Aldrig før har der været så stor interesse for firhjulstrækkere og de såkaldte SUV-biler. Et spændende bud i SUV-klassen er Kia Sportage, som både kan fås med to- og firhjulstræk. Og med en hel masse detaljer, som man typisk kun finder i langt dyrere bilmodeller.

Kia Sportage har - med sit markante udseende og rummelige indre - været en succeshistorie siden den danske introduktion for godt et år siden.

Mere end 1000 danskere har i løbet af det år købt bilen, som byder på maksimal komfort og værdi for pengene. Som van udmærker Sportage sig ved at den absolut billigste SUV, hvor man - for en tohjulstrukket benzinvariant - kan slippe med at betale 124.999,- kroner eksklusiv moms og levering.

Alternativ stationcar
Men også som personbil har Sportage været en veritabel sællert. I perioder har der været ventetid på bilen, men nu har større leverancer fra Korea heldigvis ændret på den situation.

Personbilskunderne vælger Sportage i stedet for en ordinær stationcar, idet man i en Sportage får lidt mere af det hele.

En tohjulstrukket Sportage med den veltrimmede toliters benzinmotor koster i personbilsudgaven 269.999,- kroner. L

Superb dieselmotor
Som dieselvariant er Sportage netop blevet iført en fantastisk moment-stærk CRDi-motor, som med 140 heste yder hele 305 Newtonmeter ved 1800 - 2500 omdrejninger i minuttet. Det er en forbedring på mere end 26 hestekræfter i forhold til den gamle dieselmotor.

Samtidig med den nye motor er Sportage Diesel også blevet udstyret med en ny gearkasse, som - for første gang i en dansk Kia-model - har seks trin.

I diesel-versionen koster Sportage Van henholdsvis 154.999,- kroner og 179.999,- kroner, alt efter udstyrsniveau, og om bilen skal være to- eller firhjulstrukket. De respektive priser for Sportage i personvognsudgave er 339.999,- og 399.999,- kroner.