19. februar 2008 - Biler i Bella

Biler i Bella i marts
Masser af spændende nyheder på Biler i Bella 27. til 30. marts

Denne Mercedes CLC kan også ses på Biler i Bella
Biler i Bella
Så er der for alvor ved at blive varmet op til årets biludstilling i Bella Center, Biler i Bella 08.
Forberedelserne er i fulde omdrejninger, og bilentusiasterne skal nok få fyldt drømmetanken op - og måske tømt tegnebogen fra den 27. til den 30. marts., lyder det fra arrangørerne.
Biler i Bella er ikke kun en udstilling med eventyrlige drømmebiler og alt indenfor udstyr med mere, det er i den grad også en salgsudstilling.
Forhandlerne vil alle udstillingsdage stå klar med fristende tilbud og prøvekørsler til dem af de besøgende, der er på udkig efter en ny bil eller nyt udstyr til den firhjulede. Og det vil sikkert også være muligt at få en god byttepris for den brugte.

Bjarne Pape, der er formand for Biløen Amager, glæder sig over den massive opbakning, som Biler i Bella 08 har fået hele vejen rundt:
"Vi er superglade for opbakningen til Biler i Bella 08 og kan mærke stor optimisme omkring udstillingen. Således kan vi glæde de besøgende med, at alle bilmærke vil være repræsenteret", siger han.

Flere bilmærker har allerede løftet sløret for, at de møder op til Biler i Bella med enten premierer eller nyheder. Det drejer sig bl.a. om følgende premierer:

Chevrolet Aveo - snigpremiere
Chrysler Sebring Cabriolet
Citroen C5
Honda Accord
Jaguar XF
Mazda 6
Mercedes Benz CLC - Introduceres i Danmark til juli
Renault Twingo - snigpremiere (nordisk premiere)
Suzuki Splash

Og følgende nyheder:
Aston Martin AM V8
Chrysler Grand Voyager
Hyundai Sonata (facelift)
Hyundai i30 cw
Mercedes SLK (facelift) - introduceres i Danmark til april
Ssang Young Kyron II
Ssang Young Actyon Sports Pickup

Der kommer nye modeller til hele tiden - og der er mulighed for at holde sig orienteret på linket i bunden af denne artikel.

På hjemmesiden, www.bileribella.dk, er der hele tiden mulighed for følge med i, hvad der er planlagt under biludstillingen. En af de undersider, der hele tiden opdateres, er siden, der skaber overblik over de mange aktiviteter.

Østhallen i Bella Center vil lørdag den 29. og søndag den 30. marts emme af race i højeste gear. Voldsomme blæs fra udstødningen på toptunede racerbiler, professionelle kørere i farverige køredragter, veldrejede og letpåklædte kvinder og hektiske passagerskift. Forventningernes lange blikke i de hastigt voksende køer og ikke mindst begejstringen fra de passagerer, der træder ud af drømmebilen efter deres livs køretur, lyder det fra arrangørside.

Toppen af danske racerkørere samt nogle af udlandets berømte topkørere vil i forbindelse med Den Internationale Racing Festival  sætte sig bag rattet i nogle af verdens hurtigste supersportsvogne og mod betaling give publikum en køretur, som de sent vil glemme.

Den Internationale Racing Festival er blevet et unikt arrangement, hvor publikum strømmer til fra hele Skandinavien.

Læs mere på www.bileribella.dk