28. februar 2008 - Maybach

Total tysk luksus
Maybach Landaulet knytter an til fortidens åbne landauer med ny model

Maybach Landaulet - måske 19 mio. kr. på danske plader
Maybach/Bilpriser.dk
Maybach, Mercedes-Benz' absolutte luksusmærke, som et flertal af 531 adspurgte millionærer i USA har peget på som det mest prestigefyldte luksusmærke, vil i løbet af efteråret 2008
lancere den ny Maybach Landaulet. Den bringer tiden tilbage til de åbne bilers og sågar hestevognes gyldne periode. Den vil i stor udstrækning blive håndbygget af de allerbedste materialer som poppeltræ, klaverlak og blødt luksuslæder. Den vil kun blive bygget i et begrænset oplag.

Maybach Landaulet, der vil få en pris på 6,75 millioner kroner før danske afgifter, er forsynet med et stort skydetag, der gør det muligt for oliesheiker at nyde ørkensolen eller berømte skuespillere at vinke til deres fans fra en moderne "landauer".

Bilen er forsynet med vindafvisere, der bliver aktiv ved en fart af over 70 km/t og dermed holder fartvinden væk fra passagererne. Der er naturligvis samtaleanlæg til chaufføren, og køberne kan individuelt style deres bil med særlige lakker, natursten og 20 tommer alufælge iført bilens lak.

Under motorhjelmen skal der ligge en V12-motor på 5980 kubikcentimeter med dobbeltturbo. Den yder 612 hk. Bilen er udstyret med luftaffjedring og et såkaldt adaptivt affjedringssystem, der sørger for perfekt affjedring under alle forhold.