23. juni 2008 - B. T.

Autocamper for en krone
Har man til udbetalingen, kan man nøjes med at betale en krone om måneden

Hobby Van Location for en krone om måneden. Det er nu muligt.
B.T./Bilpriser.dk
Produktionen af autocampere på de store europæiske fabrikker overstiger i øjeblikket salget. Det betyder, at der er store lagre med autocampere, og det presser priserne. Derfor må forhandlerne ty til kreativ tænkning for at få gang i salget.

Hos AutoCamp i Låsby mellem Århus og Silkeborg har man fundet på at tilbyde fem forskellige modeller, fra Eura Mobil og Hobby, til en månedlig ydelse på én krone. Tilbuddet er udregnet efter vognens tyske pris, og den er derfor indregistreret på tyske plader og derfor kun til brug på ture syd for grænsen, skriver B. T.

Regnestykket for en Hooby Van Location til fire personer således ud: Prisen på vognen er 390.256 kr., og den er lige som de øvrige modeller, der er omfattet af tilbuddet, standardudstyret med aircondition, markise, cykelholder og komfortpakke til en værdi af minimum 51.000 kr.

Tænk ikke på udlejningen
Udbetalingen er 20 pct. svarende til 78.051 kr., og den månedlige ydelse 4.874 kr. Derfra trækkes månedlige lejeindtægt på 4.873 kr. og betyder, at du blot skal lægge en krone om måneden. Plus afdrag til banken, hvis du er nødt til at låne til udbetalingen.

Udlejning af camperen sørger AutoCamp for, ligesom de hæfter for de defekter, der måtte opstå i udlejningsperioderne. Almindelig service er for ejerens regning. Ejeren kan disponere over camperen 14 dage i højsæsonen samt en uge i forår og efterår plus resten af perioden uden for sæsonen.

Vælger man at bruge camperen fem-seks uger om året, og modregner det, man normalt skal betale for leje af en autocamper , vil udbetalingen være betalt ud på de tre år, lejegarantien løber. Efter de tre år kan ejeren få camperen på danske plader.

- Vi har bestilt mange autocampere hjem og må gøre noget ekstraordinært for at få dem ud på landevejen inden sommerferie, derfor har vi tænkt lidt kreativt, siger direktør Johannes Dahl til avisen.