11. juli 2008 - Hyundai

Billig forsikring med GPS
Nu tilbyder også Hyundai billig forsikring til unge bilister

Selv unge kan få billig Hyundai-forsikring.
Hyundai
Køber man en af de mange nye populære modeller fra Hyundai, er det nu muligt at tilkøbe en bilforsikring i forbindelse med køb af nye biler. Forsikringen fås til modellerne Hyundai i10, Hyundai i30 og i30cw samt Getz og Matrix og til en pris på kun 3.899 kr. pr. år i tre år. Tilbuddet gælder for alle, uanset alder, bopæl eller skadefrihed.

Forsikringen omfatter ansvars- og kaskoforsikring og har en fast selvrisiko på 5.000 kr. Der er ingen kilometer begrænsning og selv ved en skade i løbet af de tre år, er det muligt at fortsætte som elitebilist. For unge under 25 år gælder der særlige vilkår:
* Unge under 25 år skal have monteret en GPS-tracker, som frit leveres af firmaet Tripple Track. Der er et oprettelsesgebyr på 700 kr. og et årligt abonnement på 1.595 kr., som kunden betaler samt montering. Prisen for montering fås hos den lokale Hyundai forhandler.
* Abonnementet skal løbe i den fulde 3-årige periode, også selv om kunden fylder 25 år i perioden. Der gælder en særlig selvrisiko for unge, udover standard på 5.000 kr. i tilfælde af en skade: For hver 1 km/t over 5 km/t hastighedsoverskridelse, forøges selvrisiko med 1.000 kr. (dog maksimalt ekstra 10.000 kr.). Udover selvrisikoen vil præmien stige 1.500 kr. om året.

Bilforsikringen tilbydes i et samarbejde med ETU forsikring og Factor Insurance Group, som bl.a. har specialiseret sig i bilmærke-forsikringer.

Yderligere information omkring forsikringsordningen kan findes på www.hyundai.dk/forsikring

Tilbud på både Getz og Matrix diesel
Allerede nu tilbydes den populære Hyundai Getz fra kun 107.995 kr.  men nu sættes dieselmodellerne ned med 5.000 kr. og fås nu fra kun 134.995 kr. Den økonomiske dieselmotor kører 21,7 km/l (EU-norm) og sammen med den rummelige kabine og gode køreegenskaber er den perfekt som eksempelvis pendlerbil. Sikkerhedsmæssigt har denne model også fire airbags og ESP som standard.

Har du brug for yderligere plads er Matrix diesel netop nu på tilbud til kun 194.995 kr. - derved sparer man 22.000 kr. Udover de behagelige MPV-funktioner som høj indstigning, rummelig kabine og mange aflæggerum, har Hyundai Matrix som standard bl.a. ESP, aircondition, tagrælling, klapborde til bagsædepassagererne og et længde-forskydeligt bagsæde, så bagagerummet nemt kan udvides. En barnevogn kan derfor nemt sættes ind i bagagerummet.