6. august 2008 - Motor-magasinet

Nyt Mercedes bilhus
P. Christensen A/S i Kolding er flyttet i moderne og større lokaler.

Det flotte bilhus indeholder 7.500 kvm. i Kolding

Motor-magasinet
Mandag den 4. august stod Danmarks største Mercedes-Benz bilhus færdigt - 7.500 kvadratmeter stort showroom og værksted.

P. Christensen A/S har i forbindelse med flytningen udvidet kraftigt - alene værkstedet i bilhuset vil have tæt på 50 service- og reparationspladser og vil rumme det sidste nye inden for teknologi.

Bilhuset er bygget efter Mercedes-Benz's nyeste kriterier til fremtidens forhandlere og er derfor også en af de mest moderne i hele Europa. Udover Mercedes-Benz person-, vare- og lastbiler vil der også blive forhandlet og serviceret Smart, Chrysler, Jeep og Dodge.

Beslutningen om at bygge et bilhus af denne kaliber i Kolding har der ikke på noget tidspunkt været tvivl om. Det nye bilhus, der vil komme til at dække det meste af Trekantsområdet, er placeret lige i centrum af det område i Danmark, der vil have mest økonomisk vækst over de kommende år, oplyser selskabet. Med en placering blot et stenkast fra motorvejen vil det desuden kunne nås på ingen tid, selv hvis man bor mange kilometer væk.

P. Christensen A/S's nye bilhus vil bidrage til væksten i Trekantsområdet ved at skabe flere arbejdspladser på både salgs-, lager- samt værkstedssiden.

P. Christensen A/S i Kolding flyttede Mercedes-stjernen allerede den 31. juli og holdt i den forbindelse lukket til og med den 3. august. Når der åbnes op på den nye adresse vil alt fungere, som det plejer, men der må forventes lidt flytterod. Den officielle åbning samt reception vil blive holdt i slutningen af september.

P. Christensen A/S's nye adresse i Kolding er Trianglen 11, skriver Motor-magasinet