4. september 2008 - Hyundai

Hyundai ix55 til Europa
Hyundai vil også med på crossover-bølgen med ny SUV

Hyundai ix55 - specielt til det europæiske marked.
Hyundai
På Paris-udstillingen viser Hyundai den ny syv personers Hyundai ix55, som i lighed med i20 klar til produktion. Den er baseret på modellen Veracruz, som er slået godt an i USA - men totalt omarbejdet til det europæiske marked.

Dens udtryksfulde design kompletteres af en 3,0 liters V6 CRDi turbomotor med 240 hestekræfter. Det er et fleksibelt køretøj, hvor man kan lægge den tredje sæderække ned og få et bagagerum på 598 liter. Når begge bageste sæderækker nedfældes, opstår et bagageområde på hele 2.457 liter. Det er endnu uvist om Hyundai ix55 kommer til Danmark.

Hyundai med baghjulstræk
Hyundai’s ”Premium” model, Genesis, præsenteres i sedan version på udstillingen i Paris. Den har baghjulstræk og standardspecifikationer, som udfordrer konkurrenterne. Hyundai ønsker at vejre europæernes holdning til bilen, inden den sættes i produktion. Genesis Coupé Show Car, der er Hyundai’s til dato mest dynamiske bil, er også et highlight på udstillingen. Designet er stærkt inspireret af produktionsmodellen i form af de Z-formede linier og kraftfulde kurver - hér endnu mere udtryksfulde. Sonic Orange lakeringen giver den en dramatisk fremtoning, som forstærkes af kølerhjelm og tag i kulfiber.

Santa Fe hybridbil
Publikum på Paris motor show kan også se en koncept version af Santa Fe i form af en benzin- og eldrevet hybridbil. På overfladen ligner den en ganske almindelig Santa Fe. Under hjelmen har den både 2,4 liters benzinmotor og 30 kW elmotor med Lithium-ion batterier.