• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
7. april 2009 - FDM

Ny Legacy er større

Subaru præsenter ny Legacy på biludstilling i New York

Subaru Legacy 2009 i USA-trim Subaru Legacy 2009 i USA-trim

Motor / Bilpriser.dk
Legay præsenteret i N. Y.
New York Auto Show blev skuepladsen for præsentationen af  den ny Subaru Legacy, skriver Motor på FDM.dk. Den europæiske version bliver muligvis lidt anderledes i udseende end den viste, men forskellen skulle blive minimal.

Stationcar til Europa
Vigtigere er det dog, at europæerne også får en stationcar, som endnu ikke er vist. Den kunne få premiere på Frankfurt-udstillingen til september, gætter Motor, og salget af begge varianter kan begynde i Danmark i oktober.

Legacy'en er vokset betragteligt 
Den nye Legacy er vokset mærkbart i forhold til den nuværende model. Akselafstanden er øget med 8 cm til 2.75 meter, længden er vokset med 4 cm til 4,74 meter, og bredden er øget med 9 cm til 1,82 meter. Modellen er også skudt i højden med 8 cm. Det skulle give betydelig mere kabineplads - næsten 10 cm mere benplads bag og 2 cm mere loftshøjde.

Permanent firehjulstræk,  boksermotorer og en helt ny undervogn.
Legacy har fået elektronisk parkeringsbremse, hvilket frigør plads, hvor håndbremsen plejer at være. Det europæiske motor-program kendes endnu ikke. I USA udbydes der til en start  to 2,5 liters samt en 3,6 liters motor. I Europa forventer Motor en 2,0-liters benzin samt en ditto diesel. Bilpriser.dk ville dog ikke blive overrasket over at se en 2.2-liters diesel.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.