• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
15. juni 2012 - motormagasinet.dk

Udstilling med luksusbiler

Første Mercedes AMG Performance Center i Danmark.

Det er den københavnske Mercedes-forhandler Mercedes-Benz CPH, der står bag den nye udstilling på Ådalsvej 54 i Hørsholm, som søndag så dagens lys. Det er den københavnske Mercedes-forhandler Mercedes-Benz CPH, der står bag den nye udstilling på Ådalsvej 54 i Hørsholm, som søndag så dagens lys.

Motor-magasinet

AMG Performance Center
Som den første og eneste forhandler i Danmark kan Mercedes-Benz CPH byde bilentusiaster, liebhavere og andre interesserede velkommen til landets første AMG Performance Center. Udstillingen af de luksuriøse biler fra AMG er placeret som en særlig del af Mercedes-Benz CPH’s udstilling i Hørsholm. På åbningsdagen søndag den 17. juni bliver flere end ti AMG-modeller vist frem for offentligheden – blandt andet den helt nye model SL 63 AMG.

Normalt skal man jo helt til Tyskland for at få mulighed for at se på Mercedes AMG-biler, men nu får vi endelig de eksklusive modeller til Danmark. Selv om vi har med en høj prisklasse at gøre, er jeg sikker på, at folk vil kigge nysgerrigt forbi for at få oplevelsen af biler med unikke, håndbyggede, højtlydende og højteknologiske V8- og V12-moterer pakket ind i luksuriøst design, siger salgschef hos Mercedes-Benz CPH i Hørsholm, Jan Friis Henningsen.

Søg brugt Mercedes på Bilpriser.dk

AMG-uddannet personale
Der findes nærmest ikke to AMG-biler, der er ens. Allerede fra fabrikken tilbyder AMG Performance Studio en lang række muligheder for at gøre bilen endnu mere sporty, eksklusiv og individuel. Muligheden for at sammensætte lige den model kunden ønsker, vil det nye center i Hørsholm også tilbyde sine kunder. Centret får nemlig tilknyttet særligt AMG-uddannet personale, herunder både sælgere og teknikere.

Hvis man er oppe i så stor en investering, som en AMG er, så er der ofte krav fra kunderne om at gøre bilen så individuel og speciel som mulig. Det er selvfølgelig noget, vi skal og vil kunne leve op til, siger Jan Friis Henningsen, der også fortæller, at det danske AMG Performance Center altid vil have minimum tre AMG-biler udstillet til priser, der starter fra 1,5 millioner kroner.

Hvor meget er din brugte bil værd? Vurdér den her!

Konceptet bygger på 45 års erfaring
AMG-konceptet blev udviklet tilbage i 1967 af Aufrecht og Melcher (deraf AM – G’et står for byen Grossaspach i Tyskland). AMG-motorerne bliver fremstillet i Affalterbach tæt på Stuttgart, og de er håndbygget efter princippet "One man, One engine". Hver bil bliver forsynet med den ansvarlige teknikers underskrift.
Det nye AMG Performance Center i Danmark kan opleves fra søndag den 17. juni kl. 11 hos Mercedes-Benz CPH, Ådalsvej 54 i Hørsholm. Udstillingen er gratis, og alle er velkomne.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.