• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
27. juli 2012 - Seat

Den nye SEAT Leon

Den nye Leon tidsalder starter nu.

En helt ny SEAT Leon er på banen. En helt ny SEAT Leon er på banen.

SEAT

En helt ny æra
Den nye SEAT Leon er fuldstændigt redesignet. Denne fantastiske flotte hatchback, er udstyret med de nyeste teknologier og pakket ind i elegant design og høj kvalitet. Den nye SEAT Leon forener alle styrkerne i SEAT mere end nogensinde før.
 
Med mulighed for komplette LED forlygter, innovativt køreassistance, infotainment systemer og individuel kørestilsprofil, fås den Nye SEAT Leon med al udstyret, som normalt er forbeholdt langt større biler.

LED forlygter
LED forlygter oplyser vejen på en måde, som ikke stresser øjnene og giver samtidigt et meget umiskendeligt designelement til fronten på den nye SEAT Leon.

Kørsels Assistance
TræthedsGenkendelsesSystemet (Tiredness Recognition System) opdager når en fører mister koncentrationen og systemet foreslår, at man holder en pause. RetningsKontrol (Heading Control), en-hold-din-bane assistent, foretager mindre korrektioner til servostyringen og nedsætter risikoen for uhensigtmæssige kørebaneskift.

Se brugte SEAT Leon til salg på Bilpriser.dk

Nem tilslutning
Dette er den seneste generation af HMI (Human Machine Interface). Den brugervenlige, berøringsfølsomme skærm styrer underholdningen, kommunikationen og bilens funktioner. Kompatibel med: iPod, USB, SD-kort., Bluetooth, CD’er og AUX-in til MP3/MP4 og audio streaming.

Individuel Kørestils Profil

Indstil servostyringen, accelerationen og motorlyden med denne innovative løsning, som kan gøre din kørsel endnu mere fleksibel og indviduel. Den Nye SEAT Leon er designet til økonomisk bevidste førerer. Et simpelt skifte til ECO indstilling og man begrænser brændstofforbrug og emissioner
 

 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.