• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
23. marts 2016 - Applus Bilsyn

Undgå bøde for glemt bilsyn

Indkaldelsesservice minder dig om dit næste bilsyn.

115.000 bilister har allerede tilmeldt sig Applus Bilsyns elektroniske beskedservice, som minder kunderne om deres indkaldelsen til bilsyn. 115.000 bilister har allerede tilmeldt sig Applus Bilsyns elektroniske beskedservice, som minder kunderne om deres indkaldelsen til bilsyn.

Applus Bilsyn

Frygter du at misse indkaldelsen i e-boks? Tusindvis af bilister tilmelder sig lige nu Applus Bilsyns elektroniske service, der gør opmærksom på indkaldelsen til periodisk bilsyn via e-mail uden, at man skal logge på e-boks.

Efter at danske bilister fra 2015 begyndte at modtage indkaldelsen til bilsyn elektronisk i stedet for pr. brev, er antallet af udeblivelser fra bilsyn vokset fra 6,9 til 9,47 procent. I samme periode er antallet af bilister, der får klippet nummerpladerne, fordi de udebliver fra det obligatoriske syn, vokset fra 1,30 til 2,64 procent. Det viser tal fra Trafikstyrelsen.

Netop det er er formentlig en væsentlig del af forklaringen på, at så mange i øjeblikket siger ja tak til Applus Bilsyns gratis indkaldelsesservice.

Undgår bøde for at misse bilsyn
115.000 bilister har allerede tilmeldt sig servicen og undgår dermed at overse indkaldelsen og risikere en bøde for at udeblive fra bilsyn. Og tilmeldingerne fortsætter med at strømme ind, fortæller adm. direktør hos Applus Bilsyn, Per V. Rasmussen.

Vind 25.000 kr. skattefrit
‟Udover at bilisterne deltager i lodtrækningen om en kontant udbetaling på 25.000 kr., så opnår de en række konkrete gevinster ved servicen. Væk er bøvlet med at skulle logge på sin e-boks med nem-ID. De tilmeldte modtager en e-mail i deres indbakke, når de har fået en indkaldelse til bilsyn. Samtidig er det også nemt for dem at holde øje med forældre, bedsteforældre eller venner, som ikke er vant til og ikke får læst posten i deres e-boks. Og det ved vi, at der er mange, der ikke får gjort. I alt kan man tilmelde tre køretøjer til servicen på samme e-mail,” siger Per V. Rasmussen.

Synsrapport sendes efter synet
Tilmeldingen til servicen betyder desuden, at bilisten kan modtage synsrapporten på e-mail lige efter bilsynet. På synsrapporten kan man se, hvilke ting der eventuelt skal udbedres på bilen, og man kan sende rapporten videre til sin mekaniker for at få en pris på reparationerne, hvis der er behov for det.

Sådan tilmelder du dig Applus Bilsyns indkaldelsesservice
I alle synshaller eller ved at gå ind på: www.bilsyn.dk/tilmeld. Servicen indkalder din bil til næste periodiske syn.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.