• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
2. juli 2002 - BMW

Ny BMW Z4

Første billeder af BMW's roadster-nyhed: Z4

Den nye roadster fra BMW kommer først til Europa næste forår. Den nye roadster fra BMW kommer først til Europa næste forår.

Af Jeppe Lykke Hansen
Nu kommer den længe ventede efterfølger til BMW Z3: BMW Z4.

Den nye roadster har en del fællestræk med den gamle model, men grundlæggende er der tale om en ny bil, som derfor også får en ny modelbetegnelse.

Frem og tilbage
BMW Z4 kendetegnes som forgængeren af en lang snude og en bagudskubbet kabine. Den nye model er også en designmæssig blanding af ren retro og futurisme.

Den oprindelige BMW Z3 fik stor succes efter, at den blev introduceret som James Bonds firmabil i filmen Goldeneye, men der er så vidt vides ikke planlagt tilsvarende filmstunt med Z4'eren.

225 heste
BMW Z4 vil kunne fås med to forskellige sekscylindrede rækkemotorer. En 3,0 liters med 225 hestekræfter og en lidt mere afdæmpet model med "kun" 184 heste.

I Europa snydes vi lidt i første omgang, idet Z4'eren får premiere i USA i dette efterår, mens vi andre må vente til foråret 2003, før bilen kommer ud til forhandlerne.BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.