30. august 2004 - Pressemeddelelse - Fiat

Tiltrængt ansigtsløft
Ny faceliftet Fiat Multipla klar til salg i Danmark

Fiat dropper den kontroversielle "delle" på kølerhjelmen og introducerer en noget pænere Multipla.
Pressemeddelelse - Fiat
Lige siden introduktionen af Fiat Multipla har alle europæerne været enige om en ting: Fiat Multipla er en geniale indrettet bil med fremragende pladsforhold og perfekte køreegenskaber. Imidlertid har meningerne om den særprægede front været stærkt delte, og det er dette, som Fiats designere har gjort noget ved nu.

Den nye Multipla fremstår nu i et mere elegant og afbalanceret design, der flot matcher Fiats seneste modelnyheder. Mere elegante er også de nye baglygter, der nu er integreret i karrosseriet.

Seks pladser
Inden i Multipla er alt som nævnt heldigvis ved det gamle: Genialt at man kan skabe en bil på kun fire meter, der rummer seks komfortable siddepladser med masser af bagageplads - faktisk hele 430 liter.

Instrumentgruppen er et andet fantastisk element i Multipla. Bygget sammen, midterplaceret og drejet over mod føreren. Alt lige i øjet og ved hænderne. Det gælder også gearstangen, der er placeret på instrumentbordet. Denne placering betyder også masser af benplads til den midterste forsædepassager.

Årets bil
Fiat Multipla blev kåret som "Årets Bil" i Danmark i år 2000, og mange andre udmærkelser er fulgt efter rundt omkring i Europa. Et sammenkog af disse udmærkelser taler blandt andet om en utrolig velkørende MPV, hvor styretøj, undervogn og bremser arbejder perfekt sammen.

Fiat Multipla markedsføres i Danmark i fire forskellige versioner. Bilerne er allerede nu ude hos de danske forhandlere, og priserne eksklusive levering er:
Multipla 1.6 Active kr. 249.711,-
Multipla 1.6 Dynamic kr. 279.181,-
Multipla 1.9 JTD Active kr. 321.939,-
Multipla 1.9 JTD Dynamic kr. 349.809,-




BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER