10. april 2006 - Pressemeddelelse - Fiat

Fleksibel Fiat
Fiat Doblo er Danmarks billigste bil med plads til 7

Fiat Doblo er Danmarks billigste bil med plads til 7 personer.
Pressemeddelelse - Fiat
Fiat Doblò Panorama er en helt igennem praktisk og meget anvendelig familiebil. Den har syv sæder, hvor den bagerste sæderække med to pladser kan slås ned eller fjernes helt for at udnytte pladsen til bagage, når der er brug for det.

Bagsædet kan klappes op og skydes helt frem til forsædernes ryglæn, så man får et imponerende bagagerum på hele 3.000 liter. Fem pladser med masser af bagageplads eller hele syv behagelige siddepladser. Dertil kommer de to skydedøre i siden, som giver en nem og uhindret adgang til kabinen, hvilket er særlig praktisk på f.eks. snævre parkeringspladser i byen.

Benzinmotoren er den nye 1,4 liters maskine med 77 HK, og den kører 13,5 km på literen. Diesel-udgaven er udstyret med Fiats kendte 1,3 Multijet 16V motor med 85 HK, som blev kåret til Engine of the Year i 2005. Den udmærker sig ved et stort kraftoverskud i form af et drejningsmoment på 200 Nm og et lavt brændstofforbrug på 18,2 km pr. liter.

Bilen er i øvrigt udstyret med bl.a. fjernbetjent centrallås, el-betjente sideruder foran, højdejusterbart rat, ABS bremser og trip computer samt fastgørelses-kroge i bagagerummet.

Fiat Dobló Panorama fås fra 169.990 kr. - den billigste version er Doblò Active 1.4 med 5 sæder og kun én skydedør.