2. juni 2008 - Semler

Nyt Audi-hus i Fredericia
Audi bygger nyt bilcenter i Fredericia for at fastholde sin position.

En model af det kommende Audi-center
Audi
Tirsdag den 17. juni kl. 9.30 tages det første spadestik til det 10.200 kvm store Audi-byggeri på Kongens Kvarter 32 i Fredericia. Der er tale om det hidtil største Audi-hus i Danmark med et udstillingsareal på små 6.000 kvm  i tre niveauer og eksklusive konference-, event- og eftermarkedsfaciliteter med kapacitet til 50 daglige værkstedsgennemgange samt naturligvis aluminiums- og pladeværksted.
Det nye Audi bilhus opføres i totalentreprise af C.C. Contractors A/S i Herning og med Dansk Autobranche Rådgivning ved Søren Jeppe Pedersen i Kolding som bygherrerådgiver. Direktør for Semler Audi Detail Peter Milbregt forventer at kunne indvie det store Audi byggeri med facade ud mod motorvejen i 3. kvartal 2009.

2008 er et travlt år for Audi i Danmark med introduktionen af flere nye, spændende modeller. Men det er ikke kun i 2008, at man vil se mange nye modeller fra Audi. Frem til 2015 vil Audi udvide antallet af modeller fra de nuværende 25 til 40. En så markant udvikling stiller store krav til fremtidens forhandlere, som fortsat skal levere førsteklasses service og fremtidssikrede faciliteter til kunderne. Derfor vil en ny forhandlerorganisation drevet af Semler Audi Detail være en realitet pr. 1. oktober 2008.
Planen er at etablere ni forhandlerenheder: Fredericia, Ålborg, Århus, Odense, Holbæk, Greve, Amager, Gladsaxe og Nordsjælland samt fire udleveringssteder: Åbenrå, Herning, Slagelse og Hillerød. Herudover vil der være ca. 25. selvstændige servicepartnere fordelt over hele landet.

Audi i Danmark har de seneste 10 år i træk kunnet notere salgsrekorder og er fortsat det bedst sælgende bilmærke i premiumsegmentet.
”Denne position ønsker vi at fastholde og udbygge, og det kan vi kun gøre ved at skabe forudsætninger for, at vores kunder får den rigtige Audi oplevelse i alle kontaktpunkter. Med det nye byggeri i Fredericia og hele den nye organisation har vi taget et vigtigt skridt i retning af at nå vores ambitiøse mål”, udtaler Thomas Jöhncke, direktør for Audi i Danmark.