25. februar 2010 - Chevrolet

Spark til kun 85.900 kr.
Chevrolet Spark lanceres som Danmarks billigste bil - kun 950 kr. pr. måned

Den ny Chevrolet Spark kommer til at koste 85.900 kr. i billigste udgave.
Chevrolet
Den 6. og 7. marts er der premiere på Danmarks billigste bil. Den nye Chevrolet Spark sætter ikke alene en ny prisstandard, men rykker også ved alle gængse opfattelser af små biler. Med sit unikke design, lave brændstofforbrug og høje komfort er Spark en helt ny type bybil, som ifølge importøren differentierer sig fra alle konkurrenter i klassen. 

Månedlig ydelse på helt ned til 950 kr. om måneden

Chevrolet Spark er designet til at ligge i overhalingsbanen. Med en pris der starter på blot 85.900 kroner og en månedlig ydelse på kun 950 kr., kører Chevrolets nye minibil ind på en klar førsteplads som Danmarks absolut billigste bil. Til trods for den lave pris er Spark et sandt udstyrsstykke på 4 hjul, både når det gælder design, komfort, sikkerhed og brændstoføkonomi. Spark har alle de nyeste In-Car underholdningsfunktioner som radio, CD, MP3 og tilslutning af bærbare systemer via USB eller Aux stik. Unikt for Spark er, at den er udstyret med fem døre, 5 sæder og et rummeligt bagagerum.

Flere og flere vælger minibiler
Chevrolet Spark er skabt til det populære minisegment - det hurtigst voksende blandt alle bilsegmenter. Flere og flere bilkøbere vælger en minibil, som nemt kan komme rundt og parkeres overalt. Både økonomisk og miljømæssigt er minibilen et attraktivt alternativ til andre biltyper, hvilket ligeledes tiltaler de stadigt mere bevidste danske bilister.
"Spark er udviklet med henblik på at give virkelig god værdi for pengene. Vi ønsker at være det mest attraktive valg i alle de segmenter, hvor vi konkurrerer. Derfor markerer vi os ikke alene på pris, men også på udstyrssiden. I Sparks tilfælde har vi skruet væsentlig op for komforten i forhold til de andre minibiler på markedet, og der er arbejdet meget med designet. Resultatet er en helt ny type bybil, som skiller sig mærkbart ud fra mængden både hvad angår stil, køreglæde og økonomi", siger Dorthe Arvin, pressechef hos Chevrolet Danmark.
 
Unikt design med aggressivt og kantet design
Chevrolet Spark gør, med sit aggressive og kantede design, op med det ”søde og nuttede”-prædikat, som hænger ved mange minibiler. De rene linjer uden på og et motorcykel-inspireret instrumentpanel er med til at give Spark et mere interessant og nutidigt look, som appellerer til mange bilister. Med sine blot 3,6 x 1,6 meter er Spark utrolig nem at manøvrere i selv det mest tætpakkede bymiljø.

3 Spark-varianter mellem 85.900 og 103.995 kr.

Spark findes i varianterne Spark Life til 85.900 kr., Spark Life+ til 91.995 kr. og Spark LS til 103.995 kr. - alle med 1.0l motor med multipoint indsprøjtning og fem-trins manuel gearkasse. På udstyrslisten til f.eks. Spark LS står der aircondition, boardcomputer, ratbetjent radio/CD med USB stik, fjernbetjent centrallås, sædevarme for, tågeforlygter, eldrevne sideruder for/bag og meget mere.

Den 6. og 7. marts kan man få øje for sagen og opleve hvor sjov den lille Spark er at køre. Der er Danmarkspremiere på den nye minibil hos Chevrolets 59 forhandlere landet over. Nærmeste forhandler oplyses på www.chevrolet.dk