18. marts 2010 - pro-street.dk

For fans af stylede biler
Bilsitet Pro-Street.dk er kommet i sin 3. udgave.

Den ny udgave af Pro-Street.dk har bl.a. en artikel om en Chrysler PT Cruiser.
Pro-Street.dk
3. udgave
Bilpriser.dk har sjældent nyt til dem, der føler sig lidt drengerøvsagtige, men her er en af de sjældne nyheder i den genre: Pro-Street.dk, der er dansk en hjemmeside for fans af stylede biler, er kommet i sin 3. udgave.
"Vi skyder nu en helt ny hjemmeside i luften, som kan meget mere end før og ser meget bedre ud. Den giver nu funktioner som RSS, så du kan følge alle vores nyheder helt automatisk, et helt nyt design og meget mere", lyder det i en pressemeddelelse fra hjemmesidens "bagmand", Niki Funch.

Pro-Street.dk inviteres med på biludstillinger
"Siden 2005 har vi lavet fotoserier af diverse ombyggede biler, og har gennem tiden vokset os større op til den størrelse vi har idag. Mange bilshows er vi blevet inviteret med til rundt om i landet, og mange biler har vi fået gennem vores kameraer.Teamet bag hjemmesiden er ligeledes vokset, og vi har nu samlet nogle af Danmarks dygtigste unge bilfotografer og små-journalister, som alle bidrager med fede billeder, artikler og meget andet", fortæller han.

Pro-Street.dk på Facebook
Som noget nyt, kan man blive fan af Pro-Street på Facebook. Og som noget helt nyt begynder Pro-Street.dk at levere nyheder.
"Det kan være alt fra en ny ombygget Porsche fra SpeedArt i Tyskland, gode tips og tricks-artikler eller andet nyttigt for enhver aldersgruppe. Der vil regelmæssigt komme nyheder i denne sektion, så det er bare med at holde øje, så du sikrer dig at være med på det seneste nye inden for bilverdenen", slutter han.