22. marts 2010 - Peugeot

Billig Peugeot-service
Ejere af Peugeot-biler over 5 år kan nu få billigere service.

Man kan nu få en 200.000 km-garanti på motoren i en Peugeot.
Peugeot
Billigere service
Med eftersynsprogrammet Service 5+ tilbyder Peugeot et billigt serviceeftersyn til Peugeot´er, der har rundet de 5 år. Det betyder farvel til ubehagelige overraskelser og pludselige regninger og giver tryghed i hverdagen med en fast pris på kun 1.298 kr.

Tryghed hele vejen igennem
Når en bil er fem år gammel eller mere, er prioriteten for ejeren oftest at sikre, at bilen holdes i god og sikkerhedsmæssig stand. Derfor har Peugeot introduceret serviceeftersynet Service 5+, der som navnet indikerer, er skræddersyet til Peugeot´er over 5 år. Service 5+ indbefatter de mest nødvendige tjek af bilen. Den får skiftet motorolie og oliefilter, ligesom alle hængsler, låse og kabler smøres. Samtidig bliver alle bilens vitale dele tjekket: Gearkasse, undervogn, batteri, bremser, lys osv. Finder Peugeot-mekanikeren eventuelle fejl eller mangler, vil han komme med en anbefaling til, hvad der bør udbedres snarest og hvad der kan vente – men man vil aldrig opleve at blive præsenteret for en uforudset regning.

Flere stempler i servicebogen giver højere brugtpris

Udover, at den faste pris på 1.298 kr. giver en økonomisk tryghed, så giver Service 5+ Peugeot-ejeren en ekstra sikkerhed. Med Service 5+ eftersynet når det autoriserede værksted nemlig rundt om alle aspekter af bilen og det vil sige, at man har vished for, at den gennemgår de rigtige kontroller og at den får udført kampagner og opdateringer, som anbefales fra fabrikken.
Som en ekstra bonus vil stemplerne i servicebogen give den brugte bil endnu mere værdi i en salgssituation. En brugt bil, der har servicebogen i orden vidner om, at ejeren har passet på sin bil og giver den potentielle kunde sikkerhed for, at der ikke er nogen lig i lasten.

Op til 13 års garanti på motoren i en Peugeot
Med Service 5+ følger en helt unik motorgaranti, som skiller sig væsentligt ud fra konkurrenternes. Hvis man som Peugeot-ejer overholder alle serviceeftersyn, er bilen dækket af Peugeots motorgaranti: Det vil sige, at reparationer inden for motorblokken er dækket af garantien, indtil bilen har kørt 200.000 km. Det betyder, at man har en garanti på sin motor i hele 13 år, hvis man kører 15.000 km om året. Eftersom motorreparationer er nogle af de største udgifter, man kan komme ud for som bilist, vil Peugeots motorgaranti sikre en væsentlig økonomisk tryghed.
Det eneste krav, man som Peugeot-ejer skal leve op til for at beholde sin motorgaranti, er at overholde de anbefalede serviceeftersyn, hvilket bl.a. også betyder, at tandremmen skal skiftes hvert 5. år på et dansk autoriseret Peugeot-værksted.
Men selv hvis man har købt en brugt Peugeot, der ikke har servicebogen i orden, kan man blive omfattet af garantien ved at købe et serviceeftersyn og følge det op med endnu et serviceeftersyn.