12. april 2010 - Mercedes-Benz

Stort prisfald på Vito
Mercedes-Benz nedsætter priserne på varebilen Vito med op til 48.000 kr.

Mercedes-Benz Vito sænkes med op til 48.000 kr.
Mercedes-Benz
Sænker Vito-priserne
Mercedes-Benz sænker nu permanent prisen på den populære varebil Vito i Danmark med op til 48.000 kroner. De nye, bedre priser er en konsekvens af de ændringer, som har præget markedet i det seneste år. Prisjusteringerne skal sikre, at Mercedes-Benz fortsat er konkurrencedygtig i premium varebil-segmentet.

Mercedes-Benz sænker priserne for at kunne konkurrere
Markedet for erhvervskøretøjer i midsize-segmentet har i det seneste år undergået nogle markante ændringer, som har udhulet prisstrukturen. For at følge med markedet og sikre den fortsatte konkurrencedygtighed sænker Mercedes-Benz nu permanent priserne på den populære varebil Vito i Danmark. Prisnedsættelsernes størrelse varierer, men generelt er der skåret 20.000-30.000 kroner af prisen.
”Et ønske om fortsat at være konkurrencedygtige er den primære årsag til, at vi nu sænker priserne på Mercedes Vito - ikke blot midlertidigt, men permanent. De ændrede markedsvilkår har gjort det nødvendigt at justere priserne i forhold til det nuværende marked. Kort sagt får vores erhvervskunder nu den samme høje kvalitet til en bedre pris,” siger Christian Devantier, der er salgschef for varebiler hos Mercedes-Benz Danmark.

Nye, bedre priser afspejler markedssituationen
En markant nedgang i markedet har medført, at salgsprisen på mange erhvervskøretøjer i de seneste år har ligget et godt stykke under listeprisen. Det tager den danske importør nu konsekvensen af og giver prisen et stort hak nedad, så prislisten giver et mere retvisende billede af den reelle salgspris. Fremover fås eksempelvis en Mercedes-Benz Vito 109 CDI Lang fra 149.999 kroner.
”Vi har store forventninger til dette strategiske tiltag, som også skal ses som en investering i markedet, og vi er overbeviste om, at både gamle og nye kunder vil være tiltrukket af den nye prispolitik på vores populære varevogn. Det bekræfter de umiddelbare reaktioner i markedet os i,” siger Christian Devantier.

Fakta om den ny pris på Mercedes-Benz Vito

• Mercedes-Benz sætter prisen ned på alle Vito-modeller. Fremover koster en Vito mellem 10.000 og 48.000 kroner mindre. Nu fås eksempelvis en Vito 109 CDI Lang fra 149.999 kroner.

• Prisreduktionen er ikke et kampagnetiltag i en begrænset periode, men gælder permanent hos alle forhandlere af Mercedes-Benz i Danmark fra og med 13. april 2010.