20. april 2010 - Nordania

Privatleasing fra Nordania
Så gik markedslederen Nordania ind i kampen om privatleasingkunderne.

En Renault Grand Scenic 1.6 fås til 2.495 kr. pr. md. med 22.500 kr. i 1. gangsbetaling.
Nordania
Privatleasing fra Nordania
Stærkt stigende interesse for privatleasing får Danmarks største leasingselskab til at åbne online markedsplads, hvor familien Danmark kan privatlease biler til særdeles attraktive priser. Markedsportalen åbnes med flere stærke kampagnetilbud, bl.a. på udvalgte Ford-modeller.

Udvalgte bilmodeller til særdeles attraktive priser
Efter i første omgang at have testet interessen for privatleasing over for medarbejdere hos udvalgte firmakunder, kunder i Danske Bank samt via udvalgte bilforhandlere, åbner Nordania nu dørene online for privatleasing af biler til hr. og fru Jensen. Det sker via markedspladsen nordania.dk/privatleasing, hvor danskerne ifølge adm. direktør Henrik Bech-Hansen kan privatlease udvalgte bilmodeller til særdeles attraktive priser.
”Vores markedsplads skal ganske enkelt være stedet, hvor danskere, der ønsker at privatlease deres næste bil, altid kan finde gode tilbud på udvalgte bilmodeller. Vi havde allerede sidste år stor succes med kampagnetilbud på både Honda Accord og Nissan Qashqai og markerer nu åbningen af markeds-pladsen med en række nye kampagnetilbud, bl.a. på udvalgte Ford-modeller", siger Henrik Bech-Hansen, der ikke tvivler på, at danskernes interesse for privatleasing vil vokse yderligere i 2010.

Antallet af privatleasede biler er stigende
”Tallene taler for sig selv. Antallet af privatleasede biler var mere end dobbelt så stort i 2009 som i 2008 og i dag er ca. hver tiende nye personbil privatleaset. Jeg er overbevist om, at tendensen fortsætter i 2010, hvor flere danskere vil gøre op med idéen om at skulle eje deres bil. I stedet vil ønsket om på forhånd at kende sine udgifter, slippe for uforudsete værkstedsregninger og undgå store afskrivninger, når bilen skal sælges, få flere til at privatlease deres bil", siger Henrik Bech-Hansen.

Forbrugerombudsmanden og FDM har gennemgået modellen

Nordania har i forbindelse med lanceringen af privatleasing fået såvel Forbrugerombudsmanden som FDM til at gennemgå selskabets privatleasingaftale, som er udviklet i samarbejde med brancheorganisationen Finans og Leasing. Det sker for at sikre kunderne den størst mulige gennemsigtighed og tryg-hed i forhold til aftalernes indhold.

Foreløbig har Nordania biler fra Ford, Renault, Citroën og Nissan.

Nordanias privatleasing-markedsplads findes her: nordania.dk/privatleasing