16. juni 2010 - Benjamin Media

Brugtbil Guiden 2010
Brugttest af de 129 mest populære modeller på det danske marked.

Brugtbil Guiden 2010 koster 148 kr. og fås i kiosker, på tankstationer og i boghandlere.

Benjamin Media
Trin for trin-håndbogen til at købe brugt bil

Brugtbil Guiden (tidligere Brugt-Revyen) er en lettilgængelig håndbog for folk, der har brug for en bil. Bogen leverer et komplet overblik over brugtmarkedet i et sprog, der er til at forstå.
Guiden er skrevet på baggrund af de mere end 1.000 nye og brugte biler, der er passeret gennem Bil Magasinets redaktion det seneste årti, og i Danmarks største magasin om brugte biler, Bilbasen - Dit Bilmarked. Redaktør Steen Bachmann, 42, er journalist på Bil Magasinet og anvender desuden kildemateriale fra A Inspektion, Applus Bilsyn, FDM, Teknikens Värld, Bilprovningen og den tyske bilistorganisation, ADAC.

Spar 58 pct. på at købe en brugt Audi
I år bringer vi blandt andet historien om, at det er væsentligt billigere at købe en brugt end at privatlease en ny bil. Det kommer ikke som den store overraskelse, men en besparelse på 58 pct. på en Audi A6 2,0 TDI Avant er dog trods alt noget mere, end vi havde forestillet os. Beløbet er vi kommet frem til ved hhv. at privatlease den over 3 år/60.000 km, og at låne pengene, købe den som let brugt, køre samme km-tal og sælge den igen i ren handel. Udgifter til service, brændstof, forsikring og alt andet er det samme, så de to måder at have bil på kan umiddelbart sammenlignes.

Trin for trin-købeskole
Andre historier omfatter guides til syn, sikkerhed, finansiering, import af biler fra USA, og den fantastiske historie om, hvordan forfatteren lod en professionel klargøringsmand fikse en træt og ildelugtende Camry, og hævede salgsprisen med 40.000 kr.  For de uden bilerfaring, der har brug for en bil, er her en trin for trin-købeskole. Endelig er her brugttest af de 129 mest populære modeller på det danske marked.