24. juni 2010 - BMW Financial Services

Sikring mod leasingregning
BMW introducerer forsikring mod heftige efterregninger ved privatleasing.

Med en særlig BMW-forsikring bliver efterbetalingen ved privatleasing begrænset.
BMW
Tilbageleveringsforsikring
BMW’s leasingkunder behøver ikke længere at frygte uforudsete udgifter til istandsættelse af
buler, stenslag og andre skader, når den leasede bil skal returneres ved kontraktens udløb.
Årsagen er en ny tilbageleverings-forsikring, som BMW Financial Services Denmark har tilføjet som gratis supplement til deres bilforsikring.
Det betyder, at skader, der ved tilbageleveringen ikke er normal slitage, automatisk er dækket op til 25.000 kroner. Tilbageleveringsforsikringen, der har en selvrisiko på 5.000 kroner, kommer ikke til at koste kunderne noget. Den er uden præmieforhøjelse tilføjet til BMW Flat-rate bilforsikringen, der henvender sig eksklusivt til private leasingkunder.

Ingen risiko ved tilbageleveringen
BMW vil hermed ændre forestillingen om, at tilbageleveringen skulle udgøre et særligt risikomoment ved leasing.
"Ved at udvide vores BMW Flat-rate bilforsikring til også at omfatte en tilbageleveringsforsikring sætter BMW helt nye standarder for tryghed i leasingkontrakten. Vi har simpelthen lagt loft på udgiftsniveauet: Vores leasingkunder ved nu, at udbedringen af skader maksimalt kan komme til at koste 5.000 kroner. Denne ekstra tryghed vil vi gerne forære vores kunder,“ siger Commercial Director i BMW Financial Services, Christian Schröder.

Maksimal kontrol over biløkonomien
For BMW kunder betyder den nye forsikring navnlig, at de velkendte fordele ved leasing træder endnu klarere frem. Ifølge Christian Schröder handler leasing basalt set om to ting: Lavere udgifter og maksimal gennemsigtighed og kontrol over biløkonomien.
"BMW PrivatLeasing har længe været en økonomisk attraktiv og komfortabel måde at finansiere sin BMW på: Man har overblik over økonomien, da garanti og serviceudgifter er indeholdt i den faste ydelse, og så skal man ikke bekymre sig om bilens restværdi, når kontrakten udløber. Tilbageleveringsforsikringen fuldender dette billede. BMW kunder har nu mulighed for at opnå fuldt og sikkert kendskab til omkostningsniveauet i enhver henseende,“ siger Christian Schröder.

Markedets sikreste løsning
Den nye tilbageleveringsforsikring er indeholdt i BMW Flat-rate bilforsikringen - en kombineret ansvars- og kaskoforsikring, der kan tegnes af private BMW leasingkunder, som er fyldt 23 år. Præmien, der opkræves månedligt sammen med leasingydelsen, udregnes på basis af bilens pris og er fast. En eventuel forsikringsskade resulterer derfor ikke i en præmieforhøjelse.
"„BMW Flat-rate bilforsikring vælges allerede i dag af mange BMW
leasingkunder, fordi det er en enkel og prismæssigt konkurrencedygtig forsikring. Med den ny tilbageleveringsforsikring matcher den leasingkundernes særlige behov perfekt, ”siger
Christian Schröder.