6. juli 2010 - Skoda

Škoda til Tour de France
Fabia lige nu til stærk Tourpris

Škoda stiller traditionen tro også op ved dette års Tour de France
Škoda
Kampagneversion med besparelse
Škoda markerer sommerens store cykelbegivenhed ved at introducere et rigtig godt Tour-tilbud. Škoda Fabia, som i mange år har været en af danskernes mest fortrukne mindre biler, kan under Touren fås i en særlig TdF kampagneversion med 15.000 kr. i besparelse.

Sportsligt udstyr
Man får masser af sportsligt udstyr i Fabia TdF - eksempelvis sportssæder foran, 16” alufælge, læder på rat, gearknop og håndbremsegreb, el-ruder bag, tågeforlygter og ratbetjent radio.
Fabia Sport fås med 1.2 TSI 105 hk og 1.6 TDI 105 hk Common Rail turbodiesel motorer både som Hatchback og Combi.

Škoda stiller med 250 biler
Škoda er en af hovedsponsorerne for Tour de France, og Škoda vil derfor være en meget stor del af mediebilledet under verdens største cykelløb. Škoda stiller med hele 250 biler i årets Tour de France, og Škoda vil benytte denne unikke lejlighed til at vise de fleste modeller for cykelfans over hele verden. Både Yeti og Superb Combi vil udgøre en betydelig del af Škodas karavane, der gennemkører dagens etape forud for rytterne.

Team Saxo Bank kører Superb og Octavia
Škoda i Danmark er desuden mangeårig storsponsor for Riis Cycling og Team Saxo Bank, der igen i år forventes at markere sig som et af de bedste hold. Team Saxo Bank vil primært benytte Škoda Superb Combi og Octavia Combi.
Škoda sælger udover Škoda Octavia og Superb Combi også Škoda Fabia og Škoda Superb Twindoor med den variable bagklap. Endvidere markedsfører Škoda også den fleksible og funktionelle MPV Roomster - bilen med det nytænkende design samt SUV’en Yeti. Både Fabia og Octavia har været årets bil i Danmark. Octavia Combi, Fabia, Roomster, Yeti og Superb Combi kan alle fås som van på gule plader.

Link: Brugte Škoda Fabia