31. august 2010 - Lexus

Billigere Lexus-firmabil
Lexus er blevet billigere som firmabil på grund af lavere beskatningsværdi.

Hybridbilen Lexus RX 450h er blevet billigere som firmabil. Det er Lexus IS også.
Lexus
Attraktiv Lexus
Det har aldrig været billigere at sætte sig bag rattet i en Lexus. Det japanske luksusbilmærke lancerer nu udvalgte Lexus-modeller til skarpe og særdeles konkurrencedygtige beskatningspriser.
Så står man foran en snarlig udskiftning af firmabilen, er muligheden der altså nu for at erhverve sig seriøs luksus, uovertruffen kvalitet og ikke mindst masser af køreglæde til forbløffende lave beskatning. Med et beskatningsgrundlag på kun kr. 371.540 er døren nemlig for alvor åbnet op til den stilsikre Lexus IS. Her får du både eksklusivt design, avanceret teknologi og sportslige køreegenskaber - alt sammen pakket sammen i en kompakt sedan, der ikke overlader noget til tilfældighederne.

Miljørigtig hybrid-Lexus
klarer 15,9 km/l
Det samme gælder for den store, men samtidig miljørigtige SUV Lexus RX 450h, der med sit effektive hybridsystem gennemsnitligt kører hele 15,9 km/l, og som tilmed har en yderst begrænset CO2-udledning på gennemsnitlig 148 g/km, hvilket er særlig lavt i forhold til bilens størrelse. Den visionære luksus-SUV hybrid har med de nye erhvervsleasingpriser et beskatningsgrundlag på kr. 717.460.
”Lexus har længe været et oplagt alternativ i klassen for luksuriøse firmabiler. Med denne betydelige sænkning af beskatningsgrundlaget og den attraktive leasingydelse bliver Lexus nu et endnu mere attraktivt valg som firmabil”, siger Anders Tystrup, pressechef hos Toyota Danmark A/S.
Man kan læse mere om erhvervsleasing af Lexus på www.lexus.dk.

Se brugte Lexus her