22. oktober 2010 - Peugeot

Peugeot i 200 år
Åbent hus den 30. -31. oktober over hele landet

Peugeot fejrer i år sit 200 års jubilæum og sætter spot på de opfindelser, der har ført det familieejede bilmærke ind i det nye årtusinde.

Peugeot
200 års historie præget af nytænkning og pionerånd
Drivkraften bag udviklingen i Peugeots utrolige historie har været nytænkning og pionerånd. Lige fra den første Type 2 til de nyeste modeller har Peugeot hentet inspiration og styrke i sine rødder og fulgt vejen, der var lagt af de visionære grundlæggere, Jean-Pierre og Jean Frédéric Peugeot.

Savklinger og kaffemøller
Det første kapitel blev skrevet med produktion af specialværktøj og savklinger, og herefter fulgte kaffemøller, stålstativer til krinolinekjoler, peberkværne, symaskiner og husholdningsmaskiner - og ikke mindst en perlerække af transportmidler: Cykler, motorcykler, scootere og biler.
Det er foreløbig blevet til 197 modeller med hver sin spændende historie. Peugeot 403 var den første serieproducerede dieselmodel, 205 blev et ikon takket være de mange udgaver og sportslige sejre, 307 opnåede titlen som” Årets bil” både internationalt og i Danmark og med 607 introducerede Peugeot som den første bilproducent i verden partikelfilteret – for bare at nævne nogle af de mange milepæle i bilmærkets historie.

Motion & Emotion
Uanset om det har drejet sig om udviklingen af HDi dieselmotoren, designikonet 406 Coupé eller Le Mans vinderen 908 HDi FAP har nøgleordene været nytænkning og udvikling af eksisterende løsninger. Peugeots nye signatur, Motion&Emotion, understreger grundstenen i mærkets DNA : Et bilmærke i konstant bevægelse – drevet af en passion, der går 200 år tilbage. Fremtiden bygger på denne passion og pionerånd, og med præsentationen af nye modeller som 3008 HYbrid4 og 508 er et nyt kapitel i Peugeots imponerende historiebog allerede skrevet.

Åbent Hus med særligt jubilæumstilbud
For at fejre de 200 år, indbyder Peugeot-forhandlerne ikke blot til festivitas for hele familien, men har også et særligt jubilæumstilbud.
Ved køb af en ny Peugeot i weekenden den 30.-31. oktober får man et OK brændstofkort til 10.000 km eller 1 års forsikring gennem If Forsikring. Forsikringstageren skal være fyldt 25 år og der er ingen krav til tidligere anciennitet eller skadesforløb.
Herudover tilbydes denne weekend en særlig finansiering via Peugeot Finans til en ekstra lav kampagnerente på 2,95 %.
Der er mulighed for at gøre en god handel på en række modeller i det brede modelprogram. Bl.a. kan fremhæves Peugeot 107 Comfort 3-dørs 68 hk til 89.990 kr., 207 5-dørs Comfort Plus HDi 70 hk til 154.990 eller 308 5-dørs Comfort Plus HDi 90 hk til 209.990 kr.

Peugeot-forhandlerne glæder sig til at tage hul på et efterår i pioneråndens tegn med et festligt Åbent Hus, og tilmelder man sig på www.peugeot.dk/pioner inden den 28.oktober, er man med i lodtrækningen om 3 Peugeot-cykler til en værdi af 8.000 kr.