10. januar 2011 - Autocom A/S

Rekordår for Autocom.dk
Autocom.dk slår med 33.000 biler sin position som førende online bilauktion fast.

Online bilauktionen Autocom.dk er populær blandt private, der vil have solgt bilen hurtigt og nemt.
Autocom.dk
Rekordår for Autocom.dk
Autocom.dk har medvind og fastslog i 2010 sin position som Danmarks førende online bilauktion med håndtering af 33.000 biler, varebiler og lastbiler. Nye internationale auktioner og auktioner med eksklusive biler fra USA har mere end fordoblet det daglige udbud af nyere brugte biler på Autocom.dk, hvilket de danske bilforhandlere har taget godt imod. Koncernen bag Autocom.dk er også succesrig i Europa.

Internationale auktioner er blevet en succes
”I starten af 2010 så det ikke for lyst ud, men udviklingen på bilmarkedet i Danmark med salg af 150.000 nye personbiler i løbet af året har skabt liv på brugtmarkedet, og det har vores to danske selskaber, Bilsalg.dk og Autocom.dk, nydt godt af ”, konstaterer salgs- og marketingdirektør Morten Holmsten.
”Vores internationale auktioner med hundredvis af nyere brugtbiler hver måned fra de europæiske leasingselskaber og finansieringsselskaber var et nyt tiltag i 2010. Og de danske bilforhandlere har ikke været sene til at opdage, at de her har kunnet opkøbe gode, nyere afgiftsfri biler til lager. Så de internationale auktioner er blevet en solid succes”, tilføjer Morten Holmsten.

Fortravlede private kan med fordel sælge via Autocom.dk
”Danske biler er dog stadig dem, forhandlerne har mest fokus på, blandt andet på grund af den hurtigere transport. Men selv om mange private bilejere i de 10 år, vi har haft online auktioner, har opdaget, at vi hurtigt og nemt kan sælge deres bil til vores 4.000 godkendte forhandlere, så kan vi sagtens håndtere flere biler fra private. I 2011 har vi derfor flere nye aktiviteter i støbeskeen, der skal gøre de private opmærksomme på, at online handel med brugtbiler er det rigtige for fortravlede danske bilejere”, siger Morten Holmsten.
Autocom.dk er en del af online bilauktionskoncernen Autorola Group Holding A/S, der er til stede i 14 lande i Europa og Australien. Koncernen har oplevet stærk vækst de seneste år. På tre år er antallet af medarbejdere vokset fra 130 til nu 270.