21. januar 2011 - Peugeot

Peugeot RCZ vandt
Danskerne har kåret Peugeot RCZ som den ultimative Peugeot.

Peugeot RCZ er den Peugeot, danskerne drømmer mest om.
Peugeot
Peugeot RCZ vandt
Mere end 20.000 danskere deltog i Peugeots ”Pioner valg” i efteråret og afgav deres stemme på den Peugeot-model gennem tiderne, som de mente skilte sig ud i form af innovation, design, køreegenskaber og så videre - med andre ord: Den ultimative Peugeot. Den klare vinder blev Peugeots unikke sportscoupé: RCZ.

Peugeot RCZ er rendyrket passion
Som navnet indikerer, er RCZ en Peugeot-model helt uden for nummer. RCZ er meget mere end en konceptbil, der er blevet til virkelighed - den er rendyrket passion. Denne passion har åbenlyst ramt danskerne lige i hjertet, der er faldet for dens iøjnefaldende design med ”double bubble” tagkonstruktionen som signatur og state-of-the -art innovation.

Vandt titel som smukkeste bil på biludstilling
Peugeot RCZ er tidligere blevet udråbt til at være ”Den smukkeste bil” på den prestigefyldte
International Automobile Festival og har vundet designprisen ”red dot design award”. Nu kårer danskerne RCZ som den ultimative Peugeot gennem alle tider, og det siger ikke så lidt. RCZ vandt foran prominente Peugeot-modeller som 406 Coupé, der kom ind på en andenplads og den legendariske 205 GTi, som trods sit iltre temperament og det for sin tid unikke design måtte se sig slået.

Ved at stemme på sin favorit i ”Pioner valget”, deltog man samtidig i lodtrækningen om en weekendtur for to til Paris. Den heldige vinder blev Carsten Creutz Hoff fra Gentofte, der også havde RCZ som sin favorit og nu kan se frem til en dejlig weekend i Paris.