20. april 2011 - Toyota

Sportsvan vinder test
Håndværkerne foretrækker Toyota Sportsvan.

Toyota Sportsvan scorede 166 point i testen.
Toyota

Håndværkerne foretrækker Toyota Sportsvan. Sådan lyder konklusionen i fagbladet Mester Tidendes store håndværkertest.
 
Testet i 5 kategorier af håndværkere
I den store håndværkertest fik Toyota Sportsvan den absolut højeste vurdering blandt de fem deltagende varebiler.

Testholdet bestod af fire erfarne håndværkere fra vidt forskellige fag. De gennemprøvede varebilerne med en maksimal totalvægt på 1.900 kg og vurderede dem efter frem kategorier som adgangsforhold, førerpladsen, varerummet, køreegenskaber og bilens prestige. 

”Det er helt fantastisk at få en så markant positiv bedømmelse i håndværkertesten. Her er det jo rigtige fagfolk, som bruger en varebil i det daglige arbejde, der giver deres uforbeholdne mening til kende. Med det flotte resultat har vi fået bekræftet, at vi med Sportsvan opfylder håndværkernes krav og forventninger til en rummelig, funktionel og driftsikker varebil,” siger pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark A/S.

Rosende ord fra håndværkerne
Håndværkernes egne rosende ord om Toyota Sportsvan var. ”Mageløs kørekomfort og regulært varerum med solide surringskroge. Flot design både udvendigt og indvendigt. Let og præcist gearskifte. Godt udsyn til medtrafikanter. Super varebil på alle punkter.” 

Toyota Sportsvan er da også kendetegnet ved praktisk rummelighed og kvikke køreegenskaber. Og så er varebilen stor på alle leder og kanter. Med den brede 2 bagklap og en lav læssehøjde på kun 70 cm har man således nem adgang til et af klassens største varerum på 1.835 liter.

Fokus på både funktionalitet og køreoplevelse
Trods fokus på høj funktionalitet er udstyrsniveauet og køreoplevelsen i Toyota Sportsvan fuldt på højde med de fleste personbiler. Aircondition, sædevarme, elruder, fjernbetjent centrallås, ratbetjent musikanlæg med USB-stik, multijusterbart rat, gearskifte indikator og tagræling er bare lidt af det standardudstyr, som håndværkertestens vinder er forsynet med.

Toyota Sportsvan kører i øvrigt gennemsnitligt 18,9 km/l med den kraftfulde 2.0 dieselmotor med 126 hk og kan købes hos alle autoriserede Toyota-forhandlere landet over fra kun kr. 171.830,- ex. moms.