11. maj 2011 - Porsche

500 eksemplarer af ny Porsche
Porsche Cayman S Black Edition snart til salg

Porsche Cayman S Black Edition kan købes fra 1.419.807 kr.
Porsche

Fra midten af juli 2011 kommer den nye Porsche Cayman S Black Edition i et begrænset antal på blot 500 eksemplarer. Modellen byder på flere kræfter og en udvidet tilbehørspakke.

0-100 km/t på 5,1 sekunder
Porsche Cayman S Black Edition er udstyret med en 3,4 liters sekscylindret boxer motor med et forbedret output på 10 hk til 330 hk ved 7.400 o/min. (ekstra 200 o/min.). Maksimum moment forbliver uændret på 370 Nm ved 4.750 o/min.
 
De ekstra kræfter bliver ledt direkte ind i ydeevnen i den helt sorte to-sæders coupé. Accelerationen sker fra 0 til 100 km/t og er forbedret med en tiendedel af et sekund til 5,1 sekunder med en manuel sekstrins gearkasse og 5,0 sekunder med mulighed for tilvalg af Porsches Dobbelkoblingsgearkasse (PDK).

Med tilvalg af Sport Chrono pakken nås det på blot 4,8 sekunder, når Launch Control funktionen er slået til.

Tophastigheden på Porsche Cayman S Black Edition er 2 km/t hurtigere end Porsche Cayman S - 279 km/t med manuel gearkasse og 277 km/t med PDK.

Monteret med sorte Boxster Spyder hjul for bedre dynamik
Porsche Cayman S Black Edition er ikke blot mere sportslig adræt på grund af sin længderetningsdynamik men også i kraft af den tværgående dynamik.

Dette skyldes blandt andet, at den er monteret med sorte Boxster Spyder hjul, som med en diameter på 19" ikke bare er en tomme større end standard Cayman S hjul, men også er en halv tomme bredere end de valgfrie 19" hjul på en Cayman S.

De monterede dækstørrelser er 235/35 ZR 19" på forakslen og 265/35 ZR 19" på bagakslen.
 
Høje krav til det omfattende udstyr
Bi-Xenon forlygter med dynamisk kurvelys og LED kørelys er lige så meget en del af standardudstyret som automatisk anti-blændende indvendige og udvendige spejle med integrerede regn sensorer. Fører og passager sidder på delvist sort læder sæde med Porsche våbenskjoldet trykt i nakkestøtterne.

Føreren styrer Porsche Cayman S Black Edition ved hjælp af et Sport Design rat som med fartpilot gør kørslen ved en konstant hastighed til en mere behagelig og økonomisk oplevelse.
 
Porsche Cayman S Black Edition er udstyret med Sound Package Plus og hele infotainmentsystemet styres via Porsche Communication Management (PCM). Dette omfatter f.eks. også navigationsmodulet og Universal Audio Interface (AUX, USB, iPod). Mobiltelefoniintegration er allerede aktiveret.

I alt tilbyder Porsche Cayman S Black Edition Porsches pakker for Comfort, Infotainment og Design, som tilsammen udgør en prisreduktion.

Stramt overholdt farvevalg
Farvevalget af denne "limited edition" sports coupé er stramt overholdt ned til den mindste detalje. Dørenes indstigningslister af rustfrit stål har påskrevet inskriptionen "Black Edition" og handskerummets låg har emblemet som proklamerer modellens "limited edition" status. 

Porsche Cayman S Black Edition kan bestilles nu
Porsche Cayman S Black Edition kan allerede nu bestilles hos Porsche Center Jylland og Porsche Center Sjælland til pris fra kr. 1.419.807 inklusive moms og afgifter og til ved en merpris på kr. 64.750 fås modellen med PDK.