8. juni 2011 - Honda

Ny Honda Accord på gaden
De nye modeller kan købes nu.

Honda Accord har fået et facelift.
Honda

De nye Honda Accord-modeller er nu at finde hos de danske bilforhandlere.

Bredere udvalg af Honda Accord
Viften af modelvarianter er vokset for at kunne imødekomme kundeønsker.
 
"Vi har tilføjet vores indstigningsudgave Comfort til det line-up af diesel versioner, som tilbydes. Dette gøres for at kunne tilbyde endnu skarpere beskatning priser til segmentet af firmabilsbrugere. Samtidig har Honda tilføjet modellerne Lifestyle og Type S Lifestyle", fortæller Michael Lund fra Hond Motor Europe.

Interesseret i privatleasingtilbud? klik her

Lifestyle-variant sammensat efter kundernes ønske

Type S Lifestyle- varianten ligger udstyrsmæssigt imellem den hidtidige Elegance og Executive model. Den nye Lifestyle model indeholder blandt andet Bi-Xenon (HID) forlygter, Parkeringssensorer, Stort anlæg med ti højttalere, 17 alu. fælge med polerede flader, HFT håndfri telefon. Denne model er sammensat i henhold til den feedback, som kunderne i Europa har givet.

Hvad med en brugt Accord? Find din næste bil i bilmarkedet på Bilpriser.dk

Lidt ekstra med Type S 
De fleste har hørt om Honda’s sportslige Type R versioner, som handler om motorer med ekstra ydeevne og strammere opsætning af hele bilen. Den nye Type S version af Accord’en er også en sportsversion. Den findes i en 2,4 Benzin udgave med 201 Hk, og i en 2,2 Diesel version med 180 hk. Begge versioner er forsynet med det samme udstyr som Lifestyle modellerne, plus ”lidt” ekstra.
 
Type S handler nemlig ikke kun om motorer med høj ydelse, men også om at gøre Accord’s indre og ydre mere sportsligt. Standard Type S udstyr indebærer sort beklædning på a-stolper og himmel, hvilket giver en stilfuld fornemmelse. Rød instrumenterings belysning, sports gearknop, sæder med dellæder og røde syninger, samt alu pedaler, der bidrager til det sportslige indtryk fra førerpladsen. Udvendigt tager man heller ikke fejl af en Type S model, lækre 18” alufælge, en aerodynamisk pakke som består af, frontspoiler, sideskørter, og en anden bagkofanger.