15. juni 2011 - Bt

Ny generation Impreza også som hatch
Subaru præsenterer ny generation.

Den nye Impreza skal gøre det bedre end den forrige generation.
Bilen.dk

Den nye Impreza har et skarpere design end den forrige generation i håb om at den vil falde mere i købernes smag end den forrige generation gjorde.

I følge bilen.dk hilses den nye Impreza velkommen. Designet er skarpere og forlygterne har med sine aggressive linjer lånt fra den markant mere visuelt vellykkede Ved præsentationen på New York Motorshow var det sedan-udgaven der var i centrum, mens hatchbacken er mest interessant set med danske øjne.

På trods af stort set uændrede ydre mål har Impreza fået bedre plads i kabinen. Akselafstanden er øget med 2,5 centimeter, og A-stolpen er også rykket frem. Interiøret er også helt nyt, og Subaru har gået målrettet efter at hæve kvalitetsoplevelsen med bedre og blødere materialer.

På motorfronten er det endnu usikkert, hvad der kommer på det danske marked. Men den 2-liters boxerbenzinmotor med 150 hestekræfter fortsætter, ligesom alle udgaver vil få permanent symetrisk firehjulstræk. Sikkert er det også, at den vil bliver introduceret med Subarus CVT-automatgear Lineartronic og med start-stop teknik som standard. Om den nye Impreza også kommer i STI eller WRX versioner er endnu for tidligt at sige. Men alt taler for i hvert fald en STI version.
 
Basismodellerne forventes introduceret i Danmark sidst i 2011.