10. juli 2011 - Strøjer Samlingen

Historisk bilsamling på Fyn
Oplev spektakulære og legendariske biler

Besøg Strøjer Samlingen ved Assens og oplev den legendariske bilsamling.

Strøjer Samlingen

Hver tirsdag i juli måned åbner Strøjer Samlingen på Fyn op for besøgende. Her er der mulighed for at opleve over 70 specielle køretøjer.

Besøg Strøjer Samlingen
Sommeren er for alvor kommet til Danmark, og hvad er mere oplagt end at tage en udflugt til Strøjer Samlingen ved Assens på Fyn og opleve en lang række spektakulære biler.
Samlingen som tæller over 70 køretøjer, som alle sammen står i topstand, åbner kun dørene til de hellige haller, som er fyldt med legendariske modeller fire gange om året.

Et udsnit af perlerækken
Af perler kan nævnes: Mercedes 300 SL Gullwing, Lamborghini Miura, Diablo, Jaguar D- og C-Type, Ferrari Testarossa, en lang række af de vigtigste Aston Martin'er, Mercedes 600 Pullman, Duesenberg samt en masse specialbiler kørt af kendte og kongelige.

Hør anekdoter og motorlyde
Jørgen Strøjer, som grundlagde samlingen sammen med sin far for over 40 år siden, vil selvfølgelig være til stede, for at fortælle de mange sjove historier der knytter sig til hver bil, og det er heller ikke utænkeligt, at enkelte bliver startet op. Fortællingerne finder sted klokken 17.00 og 19.00.

Åbningstider og priser
Museet har kun åbent for offentligheden fire gange om året. Det foregår de fire tirsdage i juli måned, og første gang er tirsdag den 5. juli mellem kl. 16 og 21. Adressen er Vedstaarup Teglværk, Bogyden 12, 5610 Assens. De øvrige åbningsdage er 12., 19. og 26. juli.
Indgangen koster 75 kr. pr. person, mens det koster 50 kr. for børn i alderen 8-12 år og for de helt yngste er der gratis adgang.

Du og din bil kan også bidrage
Er du selv den heldige ejer af en legendarisk bil, så er der mulighed for at vise den frem for de øvrige besøgende. Foran Strøjer Samlingen er der en parkeringsplads, hvor andre vil kunne gå rundt og se din bil.

Link: Strøjer Samlingen

Kender du en bilentusiast kan du dele nyheden med vedkommende via Facebook.